Tgrt Haber

Arda Güler yeşil sahayı unuttu: Ağrıları yeniden başladı, kötü haber geldi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
10 Kasım 2023 11:29 - Güncelleme : 10 Kasım 2023 11:32
Arda Güler yeşil sahayı unuttu: Ağrıları yeniden başladı, kötü haber geldi

Büyük umutlarla Real Madrid'e transfer olan milli yıldız Arda Güler'den bir kötü haber daha geldi. Genç futbolcunun yeniden ağrılarının başladığı öğrenildi.

Fenerbahçe formasıyla gösterdiği performansla tüm dünyanını dikkatini çeken milli yıldız Arda Güler​, dünyanın en büyük takımlarından Real Madrid​'e transfer olmuştu. Sarı-lacivertli ekibe de oldukça yüksek bir bonservis kazandıran Güler, peş peşe yaşadığı sakatlık​ nedeniye bir türlü formayı giyemedi.

VALENCIA​ KARŞISINDA DA YOK

Sakatlığı atlattığı ve heyecanla sahalara dönmesi beklenen Arda Güler'den bir kötü haber daha geldi. hakkında şok edici bir haber ortaya çıktı. Real Madrid'in oynadığı son 2 maçta kadroya alınan ancak süre alamayan Arda Güler, Valencia maç kadrosuna alınmayacak.

AĞRILAR BAŞLADI, ANTREMANA ÇIKMADI

Mundo Deportivo'da yer alan habere göre; Arda Güler, Braga maçı sonrası perşembe sabahı yapılan takım antrenmanında yer almadı. Real Madrid cephesinden yapılan resmi bir açıklama olmasa da Güler'in bir ağrısı olduğu ve bu nedenle riske edilmediği belirtildi.

Arda Güler yeşil sahayı unuttu: Ağrıları yeniden başladı, kötü haber geldi

ANCELOTTİ OYNATMAKTAN ÇEKİNİYOR

Haberde ek olarak; Vallecano ve Braga maçlarında süre alması beklenen Arda Güler'in tam olarak iyileşmediği ve bu nedenle Carlo Ancelotti​'nin süre vermeye çekindiği de vurgulandı.

Tecrübeli teknik adam Ancelotti'nin geçtiğimiz haziran ayından bu yana resmi bir maça çıkmayan Arda Güler konusunda aceleci olmayacağı ve tam olarak hazır olduğunda oynatacağı da vurgulandı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...