Tgrt Haber

Arda Güler'e büyük şok! Sakatlık sonrası ilginç iddia: Sözleşmesi dondurulabilir

31 Temmuz 2023 00:29 - Güncelleme : 31 Temmuz 2023 00:34
Arda Güler'e büyük şok! Sakatlık sonrası ilginç iddia: Sözleşmesi dondurulabilir

Real Madrid'e transferiyle tüm dünyanın dikkatini üzerine çeken Arda Güler'i talihsizlikler peşini bırakmadı. Yaşadığı sakatlıktan dolayı takımının ABD'deki kampını terk eden genç futbolcunun sözleşmesinin dondurulabileceği iddia edildi.


Fenerbahçe'den Real Madrid​'e transfer olanArda Güler'in peşini şansızlıklar bırakmıyor. 

Takımının ABD'deki hazırlık kampında gösterdiği performansla hocası Ancelotti​'nin gözüne girmeyi başaran genç futbolcu, talihsiz bir sakatlık​ yaşadı. 

Yıldız futbolcuyla ilgili ise çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Barcelona merkezli spor gazetesi Mundo Deportivo, Arda Güler'in diz sakatlığı nedeniyle ameliyatsız tedavisinin yaklaşık 3 ay süreceğini, Real Madrid'in de kontenjan için milli futbolcunun sözleşmesini ocak ayına dondurabileceğini öne sürdü.

18 yaşındaki futbolcu menisküs sakatlığı nedeniyle ameliyat olması durumunda ise en az 5 ay sahalardan uzak kalacak.

HENÜZ FORMA GİYEMEDİ

Bu durumun Arda Güler'in ocak ayına kadar oynayamayacağı anlamına geliyor. Real Madrid'den konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı ancak Katalan medyası ABD'deki hazırlık kampında yaşanan sakatlığı trajedi olarak ele alıyor.

Arda Güler İspanyol devinde hazırlık maçlarında da süre alamamıştı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...