Tgrt Haber

Arda Turan Barcelona Maçı İlk Golü İzle - Arda Turan Golü FC Barcelona

04 Mart 2016 09:54 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29
Arda Turan Barcelona Maçı İlk Golü İzle - Arda Turan Golü FC Barcelona

Ve Arda Turan bekleneni yaptı, takımı Barcelona'da ilk golünü attı. Milli oyuncumuz Arda'nın golü hem Türkiye'de hemde dünyada büyük yankı buldu. İşte Arda Turan Barcelona Maçı İlk Golü, Arda golü izle, Arda Turan Barcelona maçı golü, Arda ilk gol izle burada.

Ve Arda Turan bekleneni yaptı, takımı Barcelona'da ilk golünü attı. Milli oyuncumuz Arda'nın golü hem Türkiye'de hemde dünyada büyük yankı buldu. İşte Arda Turan Barcelona Maçı İlk Golü, Arda golü izle, Arda Turan Barcelona maçı golü, Arda ilk gol izle burada. İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 27. haftasında Barcelona, deplasmanda Rayo Vallecano'yu 5-1 yenerken, maçın 78. dakikasında çok ilginç bir olay yaşandı. 66. dakikada Rakitic'in yerine oyuna dahil olan milli futbolcumuz Arda Turan 78. dakikada yaptığı faulün ardından hakem Inaki Bikandi Garrido'nun çıkarttığı kırmızı kartla şoke oldu. Sonrasında hakem kırmızı kartı yanlışlıkla çıkardığını fark etti ve bu kararını iptal ederek sarı kartını gösterdi. Maçın 86. dakikasında ise Mathieu'nun ortasında arka direkte topu kafayla ağlara gönderen Arda Turan, Barcelona formasıyla ilk golünü de attı. Bu golle arda adeta göğsümüzü kabarttı!

Arda Turan Barcelona Maçı İlk Golü İzle - Arda Turan Golü FC Barcelona

Maçın 22. dakikasında kaleci Juan Carlos'un hatasını iyi değerlendiren Rakitic, Barcelona'yı 1-0 öne geçirdi. Ev sahibi takımın toparlamasına fırsat vermeden ataklarını artıran Barcelona, 24. dakikada bu kez Lionel Messi ile farkı ikiye çıkardı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Arda bu maçta ilk golünü attı ve diğer gollerin sinyalini de vermiş oldu. Bakalım Arda Turan'dan nasıl goller izleyeceğiz...

ARDA 66. DAKİKADA OYUNA GİRDİ
Barcelona'da maça yedekler arasında başlayan milli futbolcu Arda Turan, 66. dakikada Rakitic'in yerine oyuna girerken, 85. dakikada Mathieu'nun soldan yaptığı ortada, topu arka direkte kafayla ağlara göndererek takımın 5-1 öne geçiren golü kaydetti. Arda, Barcelona formasıyla ilk golüne imza atmış oldu.

Arda Turan Barcelona Maçı İlk Golü İzle - Arda Turan Golü FC Barcelona

YANLIŞLIKLA KIRMIZI KART GÖRDÜ!

Bu arada maçta ilginç bir olay yaşandı. Hakem Inaki Bikandi Garrido, 77. dakikada Quini'ye yaptığı faul sonrası Arda'ya önce kırmızı kart gösterdi, ancak daha sonra hatasını fark edip kararını değiştirdi ve sarı kartını çıkardı. Karşılaşmayı 5-1 kazanan Barcelona, puanını 69'a yükselterek, en yakın rakibi Atletico Madrid'in 8 puan önünde liderliğini korudu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...