Tgrt Haber

Arda Turan Barcelona'ya gidiyor mu, cevabını verdi

09 Haziran 2014 18:01
Arda Turan Barcelona'ya gidiyor mu, cevabını verdi

Atletico Madrid ve A Milli Takım'ın yıldızı Arda Turan, "Barcelona Kulübü ile prensip anlaşmasına vardığı" yönündeki iddiaya yanıt verdi.

Tatilini sürdüren Arda Turan, Bursalı olan annesi Yüksel Turan, ve babası Adnan Turan ile birlikte Nilüfer İlçesi'ndeki Podyum Park bünyesinde yer alan Özgen Aile Çay Bahçesi'nin açılış törenine katıldı. Açılış törenine protokolün yanı sıra Bursaspor'un genç yıldızlarından Ozan Tufan, Sercan Yıldırım katıldı. Açılış töreni sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan milli futbolcu, "menajerinin Barcelona Kulübü ile transfer görüşmesi yaptığı" haberleri ile ilgili, "Bunlar menajerimin açıklamaları. Bana bu konuda ulaşan bir şey yok. Ancak böyle bir durum söz konusu değil" dedi. Türkiye'nin 2014 Dünya Kupası'na gidememesinin kendisinde hayal kırıklığı oluşturduğunu vurgulayan Arda Turan, "Fatih Terim ile birlikte, çok genç ve iyi bir ekip oluştu. Dünya Kupası'na gidememenin ezikliğini yaşıyoruz. Şimdi hedefimiz 2016'da yapılacak Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yer almak. Tecrübeli oyuncular ile gençlerin bulunduğu bir kadroya sahibiz. Genç yeteneklerden bir tanesi de Bursasporlu Ozan Tufan. Kaçırdığımız 2014 Dünya Kupası'nı EURO 2016'ya katılarak telafi edeceğiz" şeklinde konuştu. "Dünya Kupası'ndaki favoriniz kim?" sorusuna yıldız futbolcu, "Finali inşallah İspanya ile Uruguay oynar. Benim favorim bu iki takım" yanıtını verdi. Sohbet sonrası Merkez Nilüfer İlçesi Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Bozbey ile tavla oynayan Arda Turan, bir el oynanan karşılaşmayı kazandı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...