Tgrt Haber

Arda Turan futbolu bırakıyor: Özel bir kliple veda edecek

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
31 Ağustos 2022 11:43 - Güncelleme : 31 Ağustos 2022 12:20
Arda Turan futbolu bırakıyor: Özel bir kliple veda edecek

Geçtiğimiz sezon Galatasaray kadrosunda bulunan Arda Turan, bu sezon herhangi bir takımla anlaşma yapmadı. 2006 ila 2017 yılları arasında A milli Takımı’nda forma giyen ve kaptanlık yapan ünlü futbolcu, futbolu bırakma kararı aldı. Turan’ın özel bir kliple futbola veda edeceği söyleniyor.

Galatasaray’ın ve A Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Arda Turan​, 35 yaşında futbolu bırakma kararı aldı. Kısa süre önce bu kararı ailesi ve sevenleriyle paylaşan Arda Turan’ın özel bir kliple futbola veda etmesi bekleniyor.  

BAŞARISI TÜRKİYE SINIRLARINI AŞTI

Futbol​ hayatına Bayrampaşa Altıntepsi’de başlayan Arda Turan Galatasaray​, Manisaspor, Atletico Madrid​, Barcelona ve Başakşehir gibi takımlarda başarısını kanıtladı. Başarılı futbolcu Arda Turan 2007-2008 yılında Galatasaray'la ilk şampiyonluğunu kazandı. 2011 yılında 13 milyon Euro’ya Atletico'ya transfer olan yıldız futbolcu, 2015'te ise 34 milyon euro bonservis bedeliyle Barcelona'ya transfer olmuştu. Bu başarısıyla Avrupa’da tanınan bir futbolcu haline geldi.

Arda Turan futbolu bırakıyor: Özel bir kliple veda edecek

100 KEZ A MİLLİ TAKIM​ FORMASI GİYDİ

2008 yılında Avrupa Şampiyonası'nda yarı finale çıkan kadroyla birlikte büyük başarı sergileyen yıldız futbolcu Turan, 100 defa A Milli Takım forması giydi ve A Milli Takımı’nda 17 gole imza attı.

FUTBOLU GALATASARAY FORMASIYLA BIRAKMAK İSTEDİ

Barcelona dönüşünden sonra Başakşehir sporla 2. Süper Lig şampiyonluğunu kazanan Arda Turan, son 2 sezondur tuttuğu takım olan Galatasaray'a döndü. Arda Turan'ın kariyerine teknik direktör olarak devam etmesi bekleniyor.

Arda Turan futbolu bırakıyor: Özel bir kliple veda edecek

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...