Tgrt Haber

Arda Turan seramoniye Galatasaray bayrağı ile çıkacak mı

01 May 2014 17:19
Arda Turan seramoniye Galatasaray bayrağı ile çıkacak mı

Atletico Madrid ile Chelsea'yi saf dışı bırakarak Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkan Arda Turan'ın kupayı kazanırsak seramoniye Galatasaray bayrağı ile çıkarım demesi akıllara geldi.

Atletico Madrid'in Chelsea'yi final maçında 3-1 yenerek elemesiyle finale çıkmasının ardından Arda Turan'ın verdiği söz akıllara geldi. Arda Turan, takımı Atletico Madrid’in Barcelona’yı devirip Devler Ligi’nde yarı finale kaldığı karşılaşmada sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Milli yıldızımız, “Şampiyonlar Ligi’nde finale kalıp kupayı kaldırırsak, seremonide Galatasaray bayrağı açarım” dedi. Karşılaşmayı da değerlendiren Arda, “Ben oynayamadım ancak arkadaşlarım mükemmel bir performans sergiledi. Maçı çok daha farklı kazanabilirdik. Umarım yarı finali de geçip, finalde mutlu sona ulaşmayı başarırız” ifadelerini kullandı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...