Tgrt Haber

Arda Turan'dan Chelsea maçık öncesi önemli açıklamalar

30 Nisan 2014 18:13
Arda Turan'dan Chelsea maçık öncesi önemli açıklamalar

Arda Turan Chelsea maçı öncesi, "Stamford Bridge'de zorlu bir atmosfer olacak ama ben bunlara Türkiye'den alışığım" dedi

Şampiyonlar Ligi'nde bu gece Chelsea karşısına çıkacak olan Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan karğşılaşma öncesinde İngiliz basınının göz bebeği oldu. Ülkenin yayıncı kuruluş Sky Sport'a konuşan milli futbolcu iddialı açıklamalarda bulundu. İspanya'daki maçta daha iyi oyanayan tarafın kendileri olduğunu dile getiren Arda, "Ancak ortaya 0-0'lık bir sonuç çıktı. Bence bu çok adaletsiz bir skordu. Atletico'nun bu gece Stamford Bridge'de kazanabileceğini düşünüyorum. Zorlu bir atmosfer olacak. Ancak ben bu tip ortamlara Türkiye'den alışığım. O yüzden sorun yok. Bu da daha iyi bir oyun koymamız bize itici bir güç olacak" dedi. Milli futbolcu şöyle devam etti: "Atletico Madrid olarak harika bir sezon geçirdik. Lizbon'daki finalde yer almak bizim için bu güzel sezonu taçlandırmak adına füzel bir hediye olacak. Zor bir maç olacak. Bence Diego Costa şu an Torres'ten çok daha iyi bir golcü. Ve bu tip maçları seviyor. Bu da bizim için bir avantaj" ifadelerini kullandı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...