Tgrt Haber

Arsenal'in yıldızı Kartal oluyor!

02 Ağustos 2023 15:50 - Güncelleme : 02 Ağustos 2023 16:32
Arsenal'in yıldızı Kartal oluyor!

Beşiktaş, Arsenal’in yıldız kanat oyuncusu Nicolas Pepe'ye kanca attı. Kartal, Arsenal ile görüşmelere başladı. İşte detaylar...

Rakiplerinin Icardi, Zaha, Tadic ve Dzeko gibi dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katmasının ardından taraftarından tepki çeken Beşiktaş​ yönetimi transferde dünyaca ünlü bir yıldıza kanca attı.

Kartal, Arsenal​'a transferi olay olan ve tarihin en yüksek bonservislerinden biri verilen Nicolas Pepe​ için harekete geçti.

RESMİ TEKLİF YAPILDI

Beşiktaş, Nicolas Pepe’yi kadrosunu katmak istiyor. Siyah-beyazlılar, Arsenal’de forma giyen 28 yaşındaki oyuncu için resmi teklifini yaptı.

NTV Spor'un haberine göre; Beşiktaş, İngiliz ekibiyle 1 yıllık sözleşmesi kalan Fildişi Sahilli​ oyuncuyu, bonservisi ile transfer​ etmek istiyor.

80 MİLYON EURO'YA TRANSFER EDİLMİŞTİ!

28 yaşındaki yıldız oyuncu forvet ve sağ kanat pozisyonlarında görev yapıyor.

2019’da 80 milyon Euro karşılığından Lille’den Arsenal’e transfer olan Nicolas Pepe, İngiliz ekibinde çıktığı 112 maçta 27 gol attı, 21 asist yaptı.

Geçen sezon Nice’de kiralık olarak forma giyen Pepe, 28 maçta 8 gol, 1 asistlik performans gösterdi. Yıldız oyuncunun piyasa değeri 18 milyon Euro civarında...

Nicolas Pepe 28 kez formasını giydiği Fildişi Sahili Milli Takımı’nda 12 gol attı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...