Tgrt Haber

Artık futbolcu değil yatırımcı Mesut Özil

25 Mart 2023 20:12 - Güncelleme : 25 Mart 2023 20:48
Artık futbolcu değil yatırımcı Mesut Özil

Yakın zamanda aktif futbol yaşantısını sonlandıran Mesut Özil'in futbol dışı yatırımlarından elde ettiği gelir bir servet değerinde.

Ülkemizde Fenerbahçe ve Başakşehir formaları giyen Mesut Özil yakın zamanda aktif futbol​ yaşantısını sonlandırırken, oyuncunun sahip olduğu servet ise dudak uçuklatan cinsten. Farklı sektörlerde birçok yatırımı bulunan yıldız futbolcunun aktif birçok işi bulunuyor. 

DİJİTAL ALANDA İŞLER YAPIYOR

Yeni çıkan dijital iş kollarına yatırımlar yapan Mesut Özil'in bir e-spor yatırımı ve kendi adına çıkmış bir kripto para​ birimi de bulunuyor. Özellikle gündemde çokça yer eden kripto para borsalarında girişim yapan Mesut Özil ekibiyle sürdürdüğü çalışmalar sonrası 'M10 Token' adındaki bir kripto parayı piyasaya çıkardı.

KOZMETİK FİRMASI ORTAĞI

Başarılı futbolcu aynı zamanda eşi Amine Gülşe ile birlikte başladığı bir kozmetik yatırımına da sahip. CTZN adı kozmetik şirketine ortak olan Mesut Özil, Avrupa ve Amerika pazarında iş yürütüyor.

KAFE ZİNCİRİ SAHİBİ

İngiltere'de iş yapan 39 Steps Coffee Haus kafe zincirlerinin sahibi olan Mesut Özil'in kafelerini İstanbul başta olmak üzere Türkiye'de de faaliyete geçirmeyi hedefliyor.

KENDİ TEKSTİL MARKASI VAR

Birçok süper yıldız gibi tekstil sektörüne de giren Mesut Özil 'M10' markasını kurdu. Adının ilk harfi ve hem mevkisi hem forma numarası olan '10' numarayı ifade eden marka, spor giyim üzerine çalışmalarına devam ediyor ve Mesut Özil'e futbol dışında da para kazandırıyor.

FUTBOL KULÜBÜ HİSSEDARI

Meksika'nın en üst ligi olan Clasura'da boy gösteren Necaxa'nın da hissedarı olan Mesut Özil'in kulübünün 10 kupası bulunuyor.

SAĞLIK ALANINDA DA YATIRIMI VAR

Arsenal'dantakım arkadaşları Aaron Ramsey ve Petr Cech'le ortak olan süper yıldız, İngiltere'nin başkenti Londra'da bir spor kliniği işletiyor.

 

 

 

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...