Tgrt Haber

Aslan'da beklenen haber Okan Buruk’tan geldi: Icardi ve Rashica’da son durum

18 Temmuz 2023 14:55 - Güncelleme : 18 Temmuz 2023 14:55
Aslan'da beklenen haber Okan Buruk’tan geldi: Icardi ve Rashica’da son durum

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, takımının yeni sezon hazırlıklarını gerçekleştirdiği kamp sırasında kulübün televizyonuna transferler ile ilgili açıklamalarda bulundu. 49 yaşındaki teknik adam, sarı-kırmızılı taraftarların heyecanla beklediği Mauro Icardi ve Milot Rashica'nın transferlerinde gelinen son noktaya da açıklık getirdi.

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray​, yeni sezon hazırlıklarına Avusturya’da düzenlediği kamp ile devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk, takımının kampında sarı-kırmızılıların gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Transferinin açıklanmasını milyonlarca Galatasaray taraftarının beklediği Mauro Icardiile ilgili Okan Buruk, “Icardi ile belli bir yere gelinmişti, final yapılması bekleniyordu ancak eşinin sağlık problemi oluştu. Şu anda Arjantin’deler. Tetkikler sonuçlandıktan sonra ne olacağını göreceğiz. Tam olarak onunla ilgili bir süre veremiyoruz” diye konuştu.

Geçen sezon sarı-kırmızılılarda kiralık oynayan ve beğenilen performansı nedeniyle bonservisinin alınması gündemde olan Rashica’nın transferindeki son durumu da aktaran Okan Buruk, “Rashica ile ilgili isteğimiz ve görüşmelerimiz devam ediyor. Kulübünün beklentisi ve bizim düşüncelerimiz arasında fark var. Bir iki farklı bölge için de transfer​ çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Okan Buruk’un GSTV’ye yaptığı açıklamadan öne çıkanlar şöyle oldu:

"KAMPTAKİ GİDİŞATTAN MEMNUNUZ"

"Bu sene bir maç kampı yaptık. Çok çabuk hazırlık maçlarına başladık. Burada da 3 maç yaptık, 4. maça çıkacağız. Antrenmanlarımıza da yüklenerek devam ettik. Genel olarak kamp sürecinden memnunuz. Bir maç hariç, hep stat atmosferinde oynadık hazırlık maçlarını."

"MORUTAN ÜSTÜNE KOYARAK GELMİŞ; EMRE İYİ BİR İNTİBA BIRAKTI"

"Çok fazla genç oyuncumuz da var. Burada onlara da süre verdik. Morutan'ın üstüne koyarak geldiğini söylebiliriz. Emre Kılınç'ı oynattık, bir hazırlık maçında sol bekte denedik. O da bizim için iyi bir intiba bıraktı. Akademiden gelen oyuncularımızın da bir kısmı kiralık gidebilir ve oynayarak geri dönebilir. Birçok oyuncumuzu maç tecrübesi kazanmaları için kiralık gönderebiliriz."

"BARIŞ'IN PERFORMANSINDAN MEMNUNUM"

"Barış Alper Yılmaz üstüne koyarak çalışıyor. Bu kampta forvet bölgesinde yer aldı. Savunma arkası koşuları ve hücum baskısıyla olumlu işler yaptı. Barış'ın performansından memnunun. Hücum bölgesinde sayı olarak çok azız. Halil Dervişoğlu da dün katıldı."

ANGELINO VE HALİL'İN BU AKŞAM FORMA GİYMESİ MUHTEMEL

"Angelino da Halil de hazır olarak geldiler. Bu akşam oynayacağımız hazırlık maçında onları da kullanmayı düşünüyoruz. Sergio Oliveira'nın bir sakatlığı oldu bu kampta. Onu da test ettikten sonra yavaş yavaş durumunu göreceğiz."

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...