Tgrt Haber

Aslan'da Milot Rashica için kıran kırana pazarlık!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Sabah
05 Ağustos 2023 19:06 - Güncelleme : 05 Ağustos 2023 19:06
Aslan'da Milot Rashica için kıran kırana pazarlık!

Galatasaray’ın, geçen sezon Norwich City’den kiraladığı Kosovalı hücumcu Milot Rashica’nın transferi için İngiliz kulübüyle kıran kırana pazarlıkta olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılılar, Ada ekibiyle aradaki bonservis farkını makul bir seviyeye indirdi.

Süper Lig’de bu sezon Mauro Icardi​, Kerem Demirbay​, Angelino​ ve Wilfried Zahagibi dünyada ses getiren oyunculara imza attıran Galatasaray’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

FRED​ VE NDOMBELE ATAĞI

Son olarak orta sahasına yaptığı Kerem Demirbay takviyesinin ardından Galatasaray, bu bölgedeki transferlerini son bir hamleyle bitirmek istiyor. Sarı-kırmızılılar, bu bölge için Fred ve Ndombele gibi yıldız isimlerle görüşme halinde.

Öte yandan Aslan’ın bir diğer hedefi de kanatlardaki rotasyonu Şampiyonlar Ligi seviyesine taşımak. Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Cimbom, kanat takviyesi için geçen sezon kiralık olarak forma giyen Milot Rashica’nın bonservisini almayı hedefliyor.

FARK 4 MİLYON EURO'YA İNDİ

Sabah’ın haberine göre Galatasaray, Kosovalı yıldızın transferi için 12 milyon Euro isteyen kulübü Norwich City ile kıran kırana bir pazarlık halinde. Ada ekibinin bu isteğine karşın Aslan’ın şimdilik cevabı ise 8 milyon Euro. Tarafların, liglerin başlangıcına bir haftadan kısa bir süre kalmışken bu konuda yakın zamanda orta yolu bulması bekleniyor.

SÜPER LİG'DE 26 MAÇTA 4 GOL; 7 ASİST

Geçen sezon sarı-kırmızılı formayla 26 Süper Lig maçına çıkan 27 yaşındaki Kosovalı hücumcu, 4 gol ve 7 asist ile 11 gole direkt katkı sağladı.

Kaynak: Sabah
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...