Tgrt Haber

Attila Szalai’den Bundesliga’ya şanssız başlangıç

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
19 Ağustos 2023 19:10 - Güncelleme : 19 Ağustos 2023 19:11
Attila Szalai’den Bundesliga’ya şanssız başlangıç

Fenerbahçe’den Bundesliga’nın Hoffenheim ekibine 12.3 milyon Euro’ya transfer olarak sarı-lacivertlilerin kasasına önemli katkı yapan Attila Szalai, yeni takımıyla ligde çıktığı ilk karşılaşmada talihsizlik yaşadı.

Fenerbahçe’de geçirdiği 2.5 sezonun ardından Atilla Szalai, Süper Lig​ tarihinin en yüksek bonservisle yurt dışına giden 17. oyuncusu olarak sarı-lacivertli camiaya veda etti. Kanarya’ya Fenerbahçe​ Stadyumu’nun çimlerinde çektiği videoyla veda eden Macar futbolcu, göz yaşlarına hakim olamadı.

39'DA BÜYÜK TALİHSİZLİK

Bundesliga’nın Hoffenheim​ ekibine 12.3 milyon Euro’ya transfer olan 25 yaşındaki savunmacı, ilk maçında büyük bir talihsizlik yaşadı. Attila Szalai​, 39’uncu dakikada topu kendi filelerine göndererek rakibi Freiburg’un 1-0 öne geçmesine sebep oldu.

OZAN KABAK'IN GOLÜ YETMEDİ

Macar futbolcunun kendi kalesine attığı golden 9 dakika sonra konuk ekip, Rolan Sallai’nin 45+3’te attığı golle farkı ikiye çıkardı. Milli futbolcu Ozan Kabak’ın 50’nci dakikada Hoffenheim adına attığı gol, mavi-beyazlılara yetmedi ve skoru tayin etti: 1-2.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...