Tgrt Haber

Avrupa devleri Gedson Fernandes'i takibe aldı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
23 Eylül 2023 12:21 - Güncelleme : 23 Eylül 2023 12:38
Avrupa devleri Gedson Fernandes'i takibe aldı

Avrupa'nın dev ekipleri Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Club Brugge ile deplasmanda karşılaştığı ve 1-1 sona eren maçta Gedson Fernandes'i tribünden takip etti. İşte detaylar...

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Belçika temsilcisi Club Brugge​ ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ın Portekizli orta sahası Gedson Fernandes​'i Avrupa'nın devleri takibe aldı.

GEDSON FERNANDES'İN TALİPLERİ ARTIYOR

Yaz transfer döneminde birçok Avrupa kulübünün listesinde yer alan Gedson Fernandes'in talipleri artıyor.

Beşiktaş'ın Club Brugge ile deplasmanda oynadığı UEFA Konferans Ligi grup maçında üç kulübün temsilcilerinin Portekizli yıldız için tribünde olduğu ifade edildi.

3 AVRUPA DEVİ TRİBÜNDEN TAKİP ETTİ

Sabah'ta yer alan habere göre; Alman ekipleri Borussia Dortmund ve Borussia Mönchengladbach ve İspanyol devi Atletico Madrid'in Gedson Fernandes'i Club Brugge karşılaşmasında mercek altına aldığı belirtildi.

Gedson'un yanı sıra Club Brugge'den Onyedika ve Cuyper de izlenen futbolcular arasında yer aldı. 

İSTANBUL'DA DA İZLENECEK

Üç kulübün scoutlarının Beşiktaşlı oyuncuyu İstanbul'daki maçlarda da takip edeceği kaydedildi. 

Daha önce Türkiye'de Galatasaray ve Çaykur Rizespor formalarını da giyen Gedson Fernandes, siyah-beyazlı ekipte 47 maça çıkarken orta sahanın vazgeçilmez ismi olmayı başardı. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...