Tgrt Haber

Avrupa'daki temsilcilerimizin muhtemel rakipleri belli oldu: Fenerbahçe ve Trabzonspor'a dişli rakipler!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com
22 Temmuz 2024 13:15 - Güncelleme : 22 Temmuz 2024 15:21
Avrupa'daki temsilcilerimizin muhtemel rakipleri belli oldu: Fenerbahçe ve Trabzonspor'a dişli rakipler!

Avrupa mücadele eden temsilcilerimizin 3. turdaki muhtemel rakipleri belli oldu Fenerbahçe ve Trabzonspor’un turu geçmeler ya da elenmeleri halindeki muhtemel rakipleri belirlendi. İki temsilcimiz de 3. eleme turunda seri başı olamayacak. İşte temsilcilerimizin muhtemel rakipleri...

Avrupa kupalarında 3. ön eleme turlarının kuraları bugün İsviçre’de çekildi.

Bu hafta ikinci ön eleme turu ilk maçlarına çıkacak üç temsilcimizin tur atlamaları halinde eşleşecekleri muhtemel rakipleri bu kurada belli oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe ve Avrupa Ligi’nde yer alan Trabzonspor’un, elenmeleri halinde devam edecekleri bir alt organizasyondaki 3. eleme turu rakipleri de bugün çekilen kurayla netleşti.

FENERBAHÇE'YE DİŞLİ RAKİPLER

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2. eleme turuna seri başı olarak giren Fenerbahçe, Lugano’yu elerse 3. turda bu avantaja sahip olamayacak ve 2. torbada yer alacak.

Fenerbahçe-Lugano eşleşmesinin kaybedeni için Avrupa Ligi kurası da çekildi. Fenerbahçe elenirse bu turnuvada da seri başı olamayacak.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİBİ

KAZANIRSA (ŞAMPİYONLAR LİGİ):

Lille

KAYBEDERSE (AVRUPA LİGİ):

Dinamo Kiev - Partizan eşleşmesinin kaybedeni

TRABZONSPOR'A SERT RAKİPLER

Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Trabzonspor, Slovak rakibi Ruzomberok’u elerse 3. eleme turunda seri başı olamayacak.

TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL RAKİBİ

KAZANIRSA (AVRUPA LİGİ):

Wisla Krakow - Rapid Wien eşleşmesinin galibi

KAYBEDERSE (KONFERANS LİGİ):

HNK Hajduk Split - HB Tórshavn galibi

BAŞAKŞEHİR'İN MUHTEMEL RAKİPLERİ

RAMS Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele edecek. İstanbul ekibi turnuvaya 2. ön eleme turundan başlayacak ve La Fiorita'yı elemesi halinde Iberia - Partizan eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

KAZANIRSA (KONFERANS LİGİ):

FC Iberia 1999 Tbilisi - FK Partizani galibi

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ 5 AĞUSTOS'U BEKLİYOR

UEFA organizasyonlarında Türkiye’yi temsil eden diğer temsilcilerimizden Galatasaray Avrupa macerasına UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turundan başlayacak.

Beşiktaş da UEFA Avrupa Ligi’ne play-off turundan dahil olacak.

5 Ağustos Pazartesi günü yapılacak kura çekiminde Galatasaray ile Beşiktaş’ın seri başı olup olamayacağı, tur atlayan takımların durumuna göre belli olacak.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...