Tgrt Haber

Son dakika! Ayrılık sinyalleri veren Rıza Çalımbay noktayı koydu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Haziran 2023 10:24 - Güncelleme : 07 Haziran 2023 10:55
Son dakika! Ayrılık sinyalleri veren Rıza Çalımbay noktayı koydu

Son dakika haberi: Bir süredir ayrılık sinyalleri veren DG Sivasspor'un Teknik Direktör Rıza Çalımbay, son noktayı koydu. Çalımbay, kırmızı-beyazlılarla yola devam etmeyeceğini ve görevinden ayrılacağını duyurdu.

Süper Lig​ ekiplerinden Sivasspor’da bir süredir ayrılık sinyalleri veren tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay​, son noktayı koydu.

Sezonun sona ermesiyle birlikte bir açıklama yapan Rıza Çalımbay; “Sivas’ta 4 yıl çalıştık ve şimdi ayrılma vakti. Kimseye kırgınlığım yok. Güzel bir şekilde buradan ayrılıyoruz. Burası benim memleketim, tekrar geri dönmek üzere ayrılıyorum" dedi.

"BİR SÜRE AYRILIĞIN İYİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Ayrılığın iyi geleceğini söyleyen Çalımbay, “Bizim sözleşmemiz bitti. Kulübün kongresi var. Yönetimin de önünü açıyoruz. Bir süre ayrılığın iyi olacağını düşünüyorum. Ondan sonra inşallah geri geliriz” dedi.

Deneyimli teknik direktör takımıyla 3 sezon üst üste Avrupa’da mücadele etti. Çalımbay, aynı zamanda Sivasspor’a Türkiye Kupası’nı kazandırmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...