Tgrt Haber

Aziz Yıldırım resti çekti! “Fenerbahçe’ye zarar veriyor” diyerek istifaya çağırdı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Haziran 2023 13:57 - Güncelleme : 25 Haziran 2023 14:01
Aziz Yıldırım resti çekti! “Fenerbahçe’ye zarar veriyor” diyerek istifaya çağırdı!

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım çok sert açıklamalarda bulundu. Uğur Dündar’ın kendisi hakkında yaptığı açıklamaya cevap veren Yıldırım, “Fenerbahçe’ye zarar veriyor” diyerek açıkça istifaya çağırdı.

Fenerbahçe’de kongre​ tartışması sürerken Aziz Yıldırım’ın yeni açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Hafta içi yaptığı açıklama ile Ali Koç’u kongre yapmaya davet eden ve “Hiç kimse aday olmazsa ben adayım” diyen Yıldırım’ın hedefinde bu sefer başka bir isim vardı.

“DÜNDAR’IN YAZISI CAMİAYA HAKARET”

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre Fenerbahçe​ Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar’ın kendisine yönelik açıklamalarına cevap veren Yıldırım açıklamasını bu sefer yazılı olarak yaptı. Dündar’ın kendisi hakkında yazdığı yazının Fenerbahçe camiasına hakaret olduğunun altını çizerek, "Ayrıca şunu da herkes çok iyi bilmelidir ki Aziz Yıldırım​, gerek 3 Temmuz’da, gerekse sonraki sancılı süreçlerin hiçbirinde yalnız kalmamış, 25 milyonluk camiamızın eşsiz gücünü her an yanında hissederek mücadelesini vermiş ve çok şükür ki haklılığı yıllar sonra da olsa ortaya çıkmıştır. Buradan hareketle, Uğur Dündar’ın yazısında oluşturmaya çalıştığı imaj yersiz ve anlamsız olmakla birlikte camiamıza hakarettir. Aziz Yıldırım, şahsi hayatında yalnızca annesi ve babasına, onun dışında ise kişilere değil yalnızca büyük Fenerbahçe camiasına minnet duymaktadır" diye konuştu.

AÇIKÇA İSTİFAYA ÇAĞIRDI

Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar’ı istifaya davet eden Yıldırım, Dündar’ın söylemlerinin sarı-lacivertli kulübe zarar verdiğini de söyleyerek, şu ifadelere yer verdi:

Uğur Dündar​, söylemleri ve eylemleriyle hem Sayın Ali Koç’a, hem de Fenerbahçe’ye zarar vermektedir. Kendisini, bundan kısa bir zaman önce şahsıma bir arkadaşımız aracılığıyla iletmiş olduğu, askerliğimle ilgili 'Tweetler atmaya kalkarsam efsaneler kestane olur' sözüyle ne kastettiğini anlatmaya, 23 Haziran Cuma günü Erman Toroğlu’nun yazısındaki bahsettiği, şahsıma yönelik galiz küfürlerin ima edildiği yazıya cevap vermeye, dışarıdan nasıl gözüktüğünü açıkça görmesi için son mali genel kurulumuzun kaydını tekrar izlemeye ve artık fiili olarak sürdüremediği Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı koltuğundan istifa etmeye davet ediyorum.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...