Tgrt Haber

Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Açıklama geldi!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Radyo Gol
18 Nisan 2023 13:28 - Güncelleme : 18 Nisan 2023 13:48
Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Açıklama geldi!

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un sezon sonunda görevini bırakacağı konuşulurken, gözler Aziz Yıldırım'a çevrilmişti. Efsane ismin yeniden aday olup olmayacağı konusunda flaş bir açıklama geldi. 

Sezona teknik direktör Jorge Jesus​ yönetiminde oldukça iddialı giren ancak özellikle derbilerdeki kötü performansıyla şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın arkasında kalan Fenerbahçe​'de gündem Başkan Ali Koç​'un görevde kalıp kalmayacağı.

Koç'un sezon sonu şampiyonluk gelse de gelmese de istifa edeceği  konuşulurken eski başkan Aziz Yıldırım​'ın da adı başkanlık için zikredilmeye başladı. Ancak Yıldırım'ın yeniden başkanlığı aday olup olmayacağı konusunda spekülasyonları sonlandıracak bir açıklama geldi.

"ÖYLE BİR DÜŞÜNCESİ YOK"

Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden Şekip Mosturoğlu​, Radyo Gol'e futbol gündemine dair yaptığ açklamalarda bir soru üzerine Aziz Yıldırım'ın başkanlık konusundaki fikirlerini de aktardı. Yıldırım’ın yeniden başkanlığa aday olup olmayacağı sorulan Şekip Mosturoğlu, “Başkanın öyle bir şeyi yok. Sağlığı iyi. İşinin başında. Bizimle görüşüyor. Fikirleri var. Çok ileri düşünceleri var. Onları paylaşıyor. Ama bize getirdiği başkanlık gibi bir düşüncesi yok" ifadelerini kullandı

FUTBOL TAKIMINA ELEŞTİRİ

Mosturoğlu, Fenerbahçe’nin ligdeki gidişatıyla ilgili olarak ise şunları söyledi: “Üzülüyorum tabii ki. Beklediğimiz değil bu. Hep şunu söylüyorum. Özellikle pandemi döneminden sonra son üç sezon en çekişmesiz ligler yaşandı. Özellikle ekonomik zorlukların arttığı dönemde Fenerbahçe de inanılmaz ekonomik imkanlar yaratarak bu yarışmanın içerisinde kaldı. Gönül arzu eder ki hep şampiyon olsun ama maalesef istenilen hedeflerde değil. Ama diğer branşlarda her branşta final oynuyor. Finalin bir tarafı her zaman Fenerbahçe oluyor.”

 

Kaynak: Radyo Gol
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...