Tgrt Haber

Aziz Yıldırım'dan transfer müjdesi! Mourinho'nun istediği 4 futbolcuyu açıkladı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 May 2024 16:42 - Güncelleme : 31 May 2024 17:10
Aziz Yıldırım'dan transfer müjdesi! Mourinho'nun istediği 4 futbolcuyu açıkladı

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım, Ali Koç yönetiminin teknik direktörlük için anlaşmaya vardığı Jose Mourinho'nun transfer etmek istediği 4 futbolcuyu açıkladı.

Fenerbahçe​ Spor Kulübü’nde, 8-9 Haziran’da yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesi Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım​, çalışmalarını sürdürüyor.

Adana'da kongre üyeleriyle bir araya gelen Yıldırım, mevcut yönetimin Teknik Direktör Jose Mourinho​ ile görüşmesi hakkında şöyle konuştu.

"4 FUTBOLCUYU TRANSFER ETMEK İSTİYOR"

Transfer listesi üzerine konuşan Aziz Yıldırım, "Şimdi buradan oyuncu ismi de vereyim, onları da alsınlar" diyerek Mourinho'nun transfer istediği 4 futbolcunun ismini açıkladı. Lukaku'yu gidip alacaklar, söylüyorum gidin alın, çünkü Mourinho istiyor" dedi.

Aziz Yıldırım'dan transfer müjdesi! Mourinho'nun istediği 4 futbolcuyu açıkladı - 1. Resim

Yıldırım'ın açıklamaları şöyle:

"Ben söyledim, gittiler. Ben seçileceğim ve benim dediğim adam burada olacak. Mourinho, Lukaku'yu istiyor. Dybala var.

TALISCA GELMEK İSTİYOR

Talisca gelmek istiyor. Bir de Sörloth var. Bu oyunculardan 1-2 tanesini halletsinler, ondan sonrasına biz gelince bakarız."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...