Tgrt Haber

Bafetimbi Gomis attığı golü takım arkadaşına hediye etti

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
04 Ocak 2023 22:49 - Güncelleme : 04 Ocak 2023 23:02
Bafetimbi Gomis attığı golü takım arkadaşına hediye etti

Galatasaray'ın Ankaragücü'nü ağırladığı ve 2-1 kazandığı maçta takımının ikinci golünü atan Bafetimbi Gomis'in yaşadığı sevinç taraftarlardan büyük beğeni topladı. Tecrübeli golcü yedek kulübesine gelerek takım arkadaşının formasını tribünlere gösterdi.

Galatasaray​ evinde MKE Ankaragücü​'nü ağırladı. Sarı-kırmızılı ekip 1-0 geriye düştüğü maçta önce Barış Alper Yılmaz​ ile beraberliği sağladı ardından Bafetimbi Gomis​'in golüyle öne geçti ve karşılaşma 2-1 Galatasaray'ın üstünlüğü ile sona erdi. Üst üste 6. maçını kazanan sarı-kırmızılılar Fenerbahçe derbisine lider olarak gidecek.

GOMİS 50. GOLÜNÜ ATTI

Opta verilerine göre; Bafetimbi Gomis, Ankaragücü'ne rakip olduğu ilk Süper Lig maçında fileleri havalandırdı ve Türkiye kariyerinde karşılaştığı 27 takımın 22'sine gol atmayı başardı. 37 yaşındaki oyuncu ayrıca, Galatasaray formasıyla 74. maçında 50. golüne imza attı.

Bafetimbi Gomis attığı golü takım arkadaşına hediye etti

GOLÜ TORREİRA'YA HEDİYE ETTİ

Yıldız golcü attığı golden sonra anneannesini kaybeden takım arkadaşı Lucas Torreira​'ya hediye etti. Gomis golün ardından yedek kulübesine gelip Kerem Aktürkoğlu'ndan Torreira'nın formasını aldı ve tribünlere gösterdi. Tribünler bu harekete alkışlarla destek verdi.

Uruguaylı yıldız isim Torreira'nın ailevi sorunlar nedeniyle izin alıp ülkesine gittiği Galatasaray tarafından açıklanmıştı. Torreira'nın anneanesinin vefat ettiği ifade edilmişti.

Yıldız ismin Fenerbahçe derbisinde oynaması bekleniyor.

TORREİRA'DAN TEŞEKKÜR

Gomis'in kendisine yaptığı jestin ardından Torreira kendi sosyal medya hesabından takım arkadaşına teşekkür etti.

https://twitter.com/LTorreira34/status/1610718201163268099

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...