Tgrt Haber

Bafetimbi Gomis Galatasaray için İstanbul'da!

01 Şubat 2022 18:22 - Güncelleme : 02 Şubat 2022 00:00
Bafetimbi Gomis Galatasaray için İstanbul'da!
Galatasaray,Bafetimbi Gomis,​ İstanbul

Son dakika haberi: Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Fransız golcü Bafetimbi Gomis, sarı-kırmızılı kulüple sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi.

Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Fransız golcü Bafetimbi Gomis, sarı-kırmızılı kulüple yeniden sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi. Fransız golcü ile Galatasaray 1.5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Gomis'in El Hilal'deki sözleşmesi sona ermişti. Sarı-kırmızılılar 36 yaşındaki futbolcu için bonservis bedeli ödemeyecek. Sözleşme ilk etapta sezon sonuna kadar geçerli olacak. Anlaşmada 1 sezonluk da opisyon maddesi yer alacak.

Gomis 2017-2018 sezonunda Galatasaray'da forma giydi. Fransız santrfor 33 lig maçında 29 gol atarak hem şampiyonlukta önemli katkıda bulunmuş, hem de gol kralı olmuştu.

GOMİS'TEN İLK AÇIKLAMALAR

Kulüp televizyonuna konuşan Gomis, "Galatasaray benim ailem. İstanbul'a geldiğim ve Galatasaray'a geri döndüğüm için çok mutluyum. Taraftarlardan çok mesaj aldım. Teşekkür ediyorum. Umarım bu hikayeyi güzel bitiririz. Galatasaray, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük kulübü ve burada güzel işler yapacağız. Galatasaray'a geri döneceğim demiştim. Bugün benim için çok özel bir gün. Galatasaray için oynamak çok özel bir duygu. Bu forma için oynamayı hak etmelisiniz. İstediğimiz yerde değiliz ama inşallah gelecek sezon şampiyon olacağız." ifadelerini kullandı.

Bafetimbi Gomis Galatasaray için İstanbul'da!(Görsel GS TV'den alınmıştır.)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...