Tgrt Haber

Bağdat Caddesi’nde Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı karşı karşıya geldi!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 May 2023 05:49 - Güncelleme : 31 May 2023 05:53

Süper Lig’de 23’üncü şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray’da taraftarlar kutlamalar için sokaklara indi. Sevinç gösterisinde Bağdat Caddesinde bir Galatasaray taraftarı ile Fenerbahçeli taraftar karşı karşıya gelince hareketli dakikalar yaşandı. 

Galatasaray​, Süper Lig’in bitimine 2 hafta kala 23.şampiyonluğunu elde etti. Yurdun dört bir yanında sarı kırmızılı takıma gönül vermiş taraftarlar sokaklara dökülürken zaman zaman gergin anlar da yaşandı.

BAYRAĞI ALMAYA ÇALIŞTI

Galatasaray bayrağı asılı olan bir araç Bağdat Caddesi’nden geçerken Fenerbahçeli taraftarın tepkisiyle karşılandı. Taraftarlardan biri aracın yanına gelerek bayrağı çekip almaya çalıştı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Öte yandan Fenerbahçe’nin kalesi olarak bilinen Bağdat Caddesi​'nde bulunan GS Store mağazası önünde güvenlik gerekçesi ile polis ekipleri hazırda bekletildi. Kaydedilen görüntülerde olağanüstü bir durumun yaşanmadığı gözlenirken polis ekipleri bölgede güvenlik nöbeti gece boyu sürdü.

Bağdat Caddesi’nde Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı karşı karşıya geldi!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...