Tgrt Haber

Trabzonspor'lu Bakasetas'a Bundesliga'dan talip var

09 Mart 2023 11:00 - Güncelleme : 09 Mart 2023 11:31
Trabzonspor'lu Bakasetas'a Bundesliga'dan talip var

Trabzonspor'un Yunan 10 numarası Anastasios Bakasetas'la Almanya Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg yakından ilgileniyor.

Trabzonspor​'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Anastasios Bakasetas için Avrupa kulüplerinin büyük ilgisi devam ediyor. Transfer​ döneminin kapanmasının üzerinden kısa bir zaman geçmesine rağmen yaz transfer dönemi için ilgilenen kulüpler temaslarını devam ettiriyor.

WOLFSBURG'DAN 6 MİLYON EURO

Almanya Bundesliga​ ekiplerinden Wolfsburg an itibariyle en yakın takibini sürdüren kulüp konumunda. 29 yaşındaki orta saha için 6 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkaran Alman ekibi yaz transfer döneminde resmi teklifini iletecek. 

12 MİLYON EURO SERBEST KALMA MADDESİ VAR

2020/2021 sezonunun devre arasında Alanyaspor'dan Trabzonspor'a transfer olan Yunan 10 numaranın sözleşmesinde 12 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunuyor. Oyuncunun sözleşmesi 2024 yazında bitiyor.

Bu sezon Trabzonspor formasıyla 33 maça çıkan Anastasios Bakasetas 33 maçta 11 gol ve 11 asistlik performans sergiliyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...