Tgrt Haber

Başakşehir, Josef de Souza'yı resmen kadrosuna kattı

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Ocak 2024 17:20 - Güncelleme : 01 Ocak 2024 17:31
Başakşehir, Josef de Souza'yı resmen kadrosuna kattı

Josef de Souza, resmen Başakşehir'de. Turuncu-lacivertliler, Daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları da giyen Josef de Souza ile 1,5 yıllık anlaşma sağlandığını bildirdi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden RAMS Başakşehir​, BrezilyalıfutbolcuJosef de Souza​ ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Başakşehir, Josef de Souza'yı kadrosuna kattı.

1.5 YILLIK ANLAŞMA YAPILDI

Turuncu-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, son olarak Çin Ligi ekiplerinden Beijing Guoan'da oynayan Josef de Souza ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı. Brezilyalı oyuncunun imza törenine Başkanımız Göksel Gümüşdağ katıldı. Josef de Souza'ya ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Josef de Souza, Başakşehir ile anlaşma yaptı.

FENERBAHÇE​ VE BEŞİKTAŞ FORMALARI GİYMİŞTİ

Josef, daha önce Türkiye'de 2015-2018 yılları arasında Fenerbahçe, 2020-2023 yılları arasında da Beşiktaş formaları giymişti.

De Souza, Türkiye'de tüm kulvarlarda forma giydiği 193 maçta 22 gole imza attı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...