Tgrt Haber

Başakşehir sosyal medyayı salladı! Galatasaray maçı öncesi dikkat çeken paylaşım...

08 May 2023 15:29 - Güncelleme : 08 May 2023 17:22
Başakşehir sosyal medyayı salladı! Galatasaray maçı öncesi dikkat çeken paylaşım...

Süper Lig'de tüm gözler bu akşam oynanacak Galatasaray-Başakşehir maçına çevrildi. Şampiyonluğun kaderini etkileyecek nitelikteki karşılaşma öncesi konuk ekibin yaptığı paylaşım sosyal medyayı salladı.

Spor Toto Süper Lig​'in 33. haftasında lider Galatasaray​ sahasında Başakşehir'i konuk edecek. Zirve yarışını yakından ilgilendiren maç öncesi Başakşehir sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Turuncu-Lacivertliler, zorlu maç öncesi ses getiren bir paylaşım yaptı. Başakşehir'den Galatasaray maçıyla ilgili yapılan paylaşımda, "Tünaydın, daha önce hiç 60 milyon kişinin desteğiyle uyanmamıştık" ifadeleri kullanıldı.

İstanbul ekibinin bu paylaşımı, özellikle Galatasaray'ın puan kaybetmesini bekleyen Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı taraftarlarca büyük etkileşim aldı.

https://twitter.com/ibfk2014/status/1655528531407826944

VAR HAKEMİ BELLİ OLDU

Süper Lig'de bu akşam oynanacak olan Galatasaray-Başakşehir maçı saat 20:00'de başlayacak. Halil Umut Meler'in düdük çalacağı müsabakanın VAR hakemi ise Abdulkadir Bitigen.

İLK MAÇTA CİMBOM'DAN FARKLI TARİFE

Sezonun ilk yarısında Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanan mücadelede Galatasaray deplasmanda Başahşehir'i 7-0 mağlup etti. Sarı kırmızılılara görkemli galibiyeti getiren golleri Kerem Aktürkoğlu (3), Mauro İcardi, Ndayishimiye (kendi kalesine), Dries Mertens ve Abdülkerim Bardakcı kaydetti.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında ise Başakşehir deplasmanda Galatasaray'ı 3-2 mağlup edip adını yarı finale yazdırmıştı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...