Tgrt Haber

Başakşehir’e İngiliz stoper: Jerome Opoku imzayı attı

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
14 Eylül 2023 23:09 - Güncelleme : 14 Eylül 2023 23:10
Başakşehir’e İngiliz stoper: Jerome Opoku imzayı attı

Trendyol Süper Lig’de 4. hafta itibarıyla puansız olarak son sırada yer alan RAMS Başakşehir, İngiliz stoper Jerome Opoku’yu satın alma opsiyonuyla kiraladı.

Süper Lig’in ilk 4 haftasında bir maçı ertelenen ve çıktığı 3 maçtan gol dahi atamayarak mağlubiyetle ayrılan Başakşehir’de kadroyu güçlendirme çalışmaları sürüyor.

Teknik direktör Emre Belözoğlu ile yolların ayrılmasının ardından Kayserispor’da başarılı bir sezon geçiren Çağdaş Atan​ ile anlaşmaya varan turuncu-lacivertliler, Portekiz’de Arouca forması giyen İngiliz stoper Jerome Opoku’yu satın alma opsiyonuyla kiraladı.

Başakşehir​ Kulübü resmi sitesinden Opoku’nun transferine ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Kulübümüz, Portekiz ekiplerinden Arouca takımında forma giyen Jerome Opoku ile 2023-2024 sezonunun sonuna dek satın alma opsiyonlu kiralık olarak anlaşma sağladı.

Jerome Opoku'ya ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz."

JEROME OPOKU’NUN İSTATİSTİKLERİ

Geçen sezon Arouca formasıyla Liga Portugal’da 24 maça çıkan Opoku; 1 asistlik skor katkısı verirken 2 kez direkt kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...