Tgrt Haber

Bayern Münih, Manchester United ile berabere kaldı

01 Nisan 2014 23:54
Bayern Münih, Manchester United ile berabere kaldı

Devler Ligi'nde çeyrek final ilk maçında Manchester United, Bayern Münih'i ağırladı. Old Trafford'daki mücadele Vidic ve Schweinsteiger'in karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.

Bayern'de Schweinsteiger 90. dakikada ikinci sarının ardından gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve rövanş maçında cezalı duruma düştü. Manchester United, karşılaşmada ilk golü bulan taraf oldu. 58. dakikada kullanılan kornerde Rooney'nin ortasına iyi yükselen Vidic, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bayern Münih'in bu gole yanıtı ise 9 dakika sonra 67'de Schweinsteiger ile geldi. Sağ kanattan yapılan ortada Mandzukic'in kafa indirdiği topu gelişine bir vuruşla ağlara gönderen Alman yıldız maçta dengeyi sağladı. Schweinsteiger'in bu golü aynı zamanda maçın skorunu belirledi. Manchester United ile temsilcisi Bayern Münih çeyrek finalin ilk maçında 1-1 berabere kaldı. 9 Nisan'da Allianz Arena'da oynanacak rövanş mücadelesinde Bayern, Manchester'o konuk edecek ve yarı finale yükselen ekip belli olacak.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...