Tgrt Haber

Bayern Münih'i eleyen 3. Lig takımı durdurulamıyor!

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
07 Aralık 2023 00:34 - Güncelleme : 07 Aralık 2023 05:41
Bayern Münih'i eleyen 3. Lig takımı durdurulamıyor!

Almanya Kupası 2. turunda Bayern Münih'i eleyerek büyük bir sürpriz yapan 3. Lig ekibi Saarbrücken, son 16 turunda da Eintracht Frankfurt'u eledi.

Almanya Kupası'nda Bayern Münih​'i eleyen 3. Lig ekiplerinden Saarbrücken, son 16 turunda sahasında Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt​'u ağırladı. Karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-0 kazandı.  Saarbrücken'e galibiyeti getiren golleri 64. dakikada Brünker ile 78. dakikada Kerber kaydetti.

ÇEYREK FİNALE YÜKSELDİLER

Frankfurt'ta Futkeu 82. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı.  Bu sonucun ardından Saarbrücken, Almanya Kupası'nda çeyrek finale yükselirken Frankfurt turnuvaya veda etti.

DEVLERİ TEK TEK ELİYORLAR

Saarbrücken 2. tur maçında da bir başka Bundesliga ekibi Bayern Münih'i eleyerek son 16 turuna yükselmişlerdi.  Karşılaşmanın 16. dakikasında Bayern Münih, Müller'in golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen 45+1'de Sontheimer skoru 1-1'e taşıyan golü atmıştı. 

Mücadele 1-1 berabere devam ederken 90+6. dakikada Gaus'un attığı golle Saarbrücken sahadan 2-1 galip ayrılarak Bundeslga devini saf dışı bırakmıştı.  Bu sonuçla beraber 3. Lig ekibi adını son 16 turuna yazdırırken Bayern Münih içih kupa defteri bu sezon için kapanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...