Tgrt Haber

Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Thomas Tuchel oldu

24 Mart 2023 20:32 - Güncelleme : 24 Mart 2023 20:38
Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Thomas Tuchel oldu

Bayern Münih, teknik direktörü Julian Nagelsmann'ın görevine son verdi. Genç teknik adamın yerine Thomas Tuchel'in göreve getirildiği açıklandı.

Bayern Münih​, milli aradan hemen önce Bundesliga​ liderliğini Borussia Dortmund​'a kaptırdı. Şampiyonlar Ligi​'nde ise PSG'yi eleyen Alman devi, çeyrek finale yükselmişti. 

Alman ekibi, teknik direktör Julian Nagelsmann​ ile yolların ayrıldığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada; "CEO Oliver Kahn ve Sportif Direktör Hasan Salihamidzic'in Başkan Herbert Hainer ile yaptığı görüşmenin ardından bu karar alınmıştır." denildi. 

NAGELSMANN'I TATİL YAKTI!

Sky'ın haberine göre; Nagelsmann ile yolları ayırmanın üç ana sebebi var.

Takımın Bundesliga'daki durumu, oyuncuların gelişimlerinde ve performanslarındaki eksiklikler ve ekibi çalışırken Nagelsmann'ın tatilde olmasının, bu ayrılığa yol açtığı belirtiliyor.

Ayrıca Nagelsmann'ın bu kararı Avusturya'da kayak tatili yaparken basında çıkan haberlerden öğrendiği kaydedildi.

YENİ PATRON THOMAS TUCHEL

Aynı zamanda son olarak Chelsea'yi çalıştırmış olan Thomas Tuchel'in göreve getirildiği açıklandı.  Tuchel'in kontratı 30 Nisan 2025'e kadar sürecek.

35 yaşındaki Nagelsmann, Bayern'in başında 60 galibiyet, 14 beraberlik ve 10 mağlubiyet yaşadı. 

Bavyera ekibinde 1 Bundesliga ve 2 Almanya Süper Kupası sevinci yaşadı. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...