Tgrt Haber

Bayern Münih'te maç kadrosu açıklandı! 5 yıldız Galatasaray'a karşı oynayamayacak

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
23 Ekim 2023 13:22 - Güncelleme : 23 Ekim 2023 14:03
Bayern Münih'te maç kadrosu açıklandı! 5 yıldız Galatasaray'a karşı oynayamayacak

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü hafta maçında yarın temsilcimiz Galatasaray'a konuk olacak olan Alman devi Bayern Münih'te 5 oyuncunun sakatlığı nedeniyle İstanbul'a getirilmeyeceği açıklanırken 1 ismin ise durumunun şüpheli olduğu ifade edildi. İşte detaylar...

Galatasaray​, UEFA Şampiyonlar LigiA Grubu​ üçüncü hafta maçında yarın Bayern Münih​ ile karşılaşacak. RAMS Park'ta yapılacak maç, saat 19.45 başlayacak. Müsabaka, Exxen'den yayımlanacak.

Karşılaşmayı İtalyan hakem Davide Massa yönetecek. Massa'nın yardımcılıklarını Filippo Meli ve Stefano Alassio üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Daniele Chiffi olacak.

BAYERN MÜNİH'TE SAKATLIK ŞOKU: 5 YILDIZ YOK!

Bayern Münih teknik direktörü Thomas Tuchel, Dayot Upamecano, Serge Gnabry ve Raphael Guerreiro'nun salı günü Galatasaray maçında forma giyemeyeceğini açıkladı.

GORETZKA DA SAKATLANDI

Bayern Münih, Bundesliga'da dün akşam karşılaştığı Mainz deplasmanının ardından mücadelenin 59. dakikasında 3. golü atan Leon Goretzka'dan kötü haber aldı.

Bayern Münih, Mainz karşısında elinde kırık meydana gelen Leon Goretzka'nın ameliyat olduğunu ve bir süre sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Goretzka, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı oynayamayacak. 

MAÇ KADROSUNDA NEUER DE YOK

Bayern Münih, Galatasaray maçının maç kadrosunu duyurdu. Upamecano, Gnabry, Guerreiro ve Goretzka'nın yanında Alman kaleci Manuel Neuer de maç kadrosuna alınmadı.

https://twitter.com/FCBayern/status/1716406636338729338

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...