Tgrt Haber

Beklenen an geldi: Arda Güler'den maç günü paylaşımı!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
05 Kasım 2023 14:52 - Güncelleme : 05 Kasım 2023 15:06
Beklenen an geldi: Arda Güler'den maç günü paylaşımı!

Fenerbahçe'den 20 milyon Euro bedelle Real Madrid'e transfer olan ve yaşadığı üst üste sakatlıklar nedeniyle yeni takımıyla sahaya çıkamayan genç yıldız Arda Güler, Real Madrid formasıyla sahne almaya hazırlanıyor. Bu akşam oynanacak maçın kadrosuna alınan Arda Güler'den maç günü paylaşımı geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe​'nin Real Madrid​'e gönderdiği genç milli futbolcu Arda Güler​, İspanyol deviyle ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Geçirdiği 2 talihsiz sakatlık sebebiyle henüz siftah yapamayan genç yıldızın bu akşam sonradan oyuna girerek süre alması bekleniyor.

Real Madrid, La Liga​'nın 12. haftasında bu akşam Rayo Vallecano​'yu konuk edecek.Sakatlığını atlatan Arda Güler de maç kadrosuna dahil edildi. TSİ 23:00'te başlayacak maçta milli futbolcunun da süre alması bekleniyor.

ARDA GÜLER SAHNE ALIYOR 

Arda Güler, sosyal medya hesabından maç günü paylaşımı yaptı. Genç futbolcunun paylaşımı kısa sürede büyük beğeni topladı.

İşte Arda Güler'in paylaşımı:

https://twitter.com/10ardaguler/status/1721101236479439048

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...