Tgrt Haber

Belçika ekibi Union Saint Gilloise'da Fenerbahçe endişesi!

06 Mart 2024 10:14 - Güncelleme : 06 Mart 2024 10:55
Belçika ekibi Union Saint Gilloise'da Fenerbahçe endişesi!

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında yarın temsilcimiz Fenerbahçe'yi konuk edecek Union Saint Gilloise cephesinde güvenlik endişesi yaşanıyor.

Temsilcimiz Fenerbahçe​, Konferans Ligi​ son 16 turu ilk maçında yarın Belçika​ ekibi Union Saint Gilloise​'ye konuk olacak.

KARABORSA İDDİASI

Sarı-lacivertli taraftarlar kendilerine ayrılan yüzde 5’lik kapasitenin çok üzerinde bilet talebinde bulundu. Belçika ekibinin genel satıştan sarı-lacivertli taraftarları da kapsayacak şekilde satışa bilet çıkardığı ancak karaborsadaki bilet sayısının bir hayli yüksek olduğu öne sürüldü.

Bazı Belçikalı taraftarların 400 Euro'ya karaborsada Türk seyircilere bilet sattığı ve bu yöndeki girişimlerin stada giriş men cezası yaptırımına maruz kalacağı belirtildi.

SIKI ÜST ARAMASI YAPILACAK!

Fenerbahçe-Anderlecht maçında 2 takım taraftarı arasında çıkan olaylar nedeniyle sıkı üst araması yapılacağı bildirildi.

BELÇİKA EKİBİ FENERBAHÇE'YE BİLENDİ

Bu sezon Avrupa kupalarında başarılı sonuçlara imza atan Union Saint Gilloise, Fenerbahçe maçına büyük önem veriyor. Ligde lider olan, kupada finale kalan sarı-mavililer, Avrupa Konferans Ligi’nde de yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Kaynak: Skorer

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...