Tgrt Haber

Benzine indirim var mı, geldi mi? Motorine kaç lira indirim yapıldı? 21 Şubat güncel akaryakıt fiyatları

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
21 Şubat 2024 09:14 - Güncelleme : 21 Şubat 2024 09:15
Benzine indirim var mı, geldi mi? Motorine kaç lira indirim yapıldı? 21 Şubat güncel akaryakıt fiyatları

Benzine indirim var mı, geldi mi? Motorine kaç lira indirim yapıldı? Akaryakıt fiyatlarında yaşanan değişimlerle ilgili son gelişme! Motorin fiyatlarına yapılan indirimlerin ardından gözler şimdi de benzine çevrildi. İşte güncel akaryakıt fiyatları ve detaylar...

Akaryakıt​ fiyatlarında yaşanan değişimlerle ilgili son gelişme! Motorin​ fiyatlarına yapılan indirimlerin ardından gözler şimdi de benzine çevrildi. İşte güncel akaryakıt fiyatları ve detaylar...

MOTORİNE İNDİRİM​ GELDİ!

Gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorin fiyatlarına 1 lira 21 kuruşluk bir indirim yapıldı. Bu indirimle birlikte motorinin litre fiyatı 44,35 liradan 43,14 liraya geriledi. Motorin fiyatlarındaki bu indirim, sürücülerin yakıt masraflarında bir nebze de olsa rahatlama sağlayacak.

Benzine indirim var mı, geldi mi? Motorine kaç lira indirim yapıldı? 21 Şubat güncel akaryakıt fiyatları - 1. Resim

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

BENZİN​ FİYATLARI

İstanbul Avrupa'da benzinin litre fiyatı 41,22 TL iken, İstanbul Anadolu'da ise 41,13 TL olarak belirlendi. Ankara'da benzin litre fiyatı 41,93 TL iken, İzmir'de ise 42,15 TL olarak görülüyor. Motorin fiyatlarına yapılan indirime rağmen, benzin fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmadığı dikkat çekiyor.

MOTORİN FİYATLARI

İstanbul Avrupa'da motorin litre fiyatı 43,15 TL iken, İstanbul Anadolu'da 43,08 TL olarak belirlendi. Ankara'da motorin litre fiyatı 43,92 TL iken, İzmir'de ise 44,14 TL olarak görülüyor. Motorin fiyatlarındaki indirim sürerken, sürücülerin benzin fiyatlarındaki hareketliliği yakından takip etmeye devam etmeleri gerekiyor.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...