Tgrt Haber

Berke Özer ezeli rakibe transfer oluyor!

18 Mart 2022 22:46 - Güncelleme : 18 Mart 2022 22:59
Berke Özer ezeli rakibe transfer oluyor!

Transfer haberleri: Sezon sonunda birçok oyuncusuyla olan sözleşmesi bitecek olan Beşiktaş, yeni ve iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, olası fırsat transferleri için de hazırda bekliyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Berke Özer ile sözleşme yenilemeyeceklerini açıklamasının ardından genç kalecinin yeni adresinin neresi olacağı merak ediliyor. Kara Kartal, Berke Özer'i gündemine aldı.

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonu sona erecek Berke Özer için sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Kartal'ın Fenerbahçe'nin genç kaleci ile temas kurduğu ifade edildi.

Fenerbahçe'den sezon sonunda ayrılması kesinleşen kaleci Berke Özer'in ismi Avrupa'nın önde gelen kulüpleri ile anılıyor. Portekiz devi Benfica'nın oyuncuyla anlaşma aşamasına geldiği öne sürülmüştü.

KARTAL DEVREYE GİRDİ

Takvim'de yer alan habere göre; Beşiktaş, Berke Özer için devreye girdi. Genç kalecinin menajeri ile temas kuran siyah-beyazlılar, transfer şartlarını masaya yatırdığı belirtildi. Beşiktaş, Ersin Destanoğlu'nun sezon sonunda takımdan ayrılması durumunda kaleyi yerli bir isme emanet etmek istiyor. Bu yüzden de Berke Özer'in durumunu yakından takip ediyor.

Ersin Destanoğlu'nu Nice ve Lyon takımları da istiyor. Beşiktaş istediği bonservis ücretini aldığı taktirde genç eldiven ile yollarını ayıracak. Kartal'ın kadrosunda Ersin dışında Mert Günok da bulunuyor. Ağır bir sakatlık geçiren tecrübeli kalecinin dönüşün de zaman alacağı düşünülerek Beşiktaş kaliteli bir yerli kaleciyle yoluna devam etmeyi planlıyor.

Berke Özer bu sezon Fenerbahçe'de 19 karşılaşmada görev yaptı. 20 gol yerken 5 kez de kalesini gole kapattı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...