Tgrt Haber

Son dakika! Beşiktaş-Ankaragücü maçı için deplasman taraftarı kararı

01 Mart 2023 13:30 - Güncelleme : 01 Mart 2023 14:33
Son dakika! Beşiktaş-Ankaragücü maçı için deplasman taraftarı kararı

Son dakika haberi: Süper Lig'in 5. haftasında Ankaragücü-Beşiktaş maşında çıkan olaylar nedeniyle bu hafta oynanacak maç için İl Güvenlik Kurulu kararı gereğince Ankaragücü taraftarları stada alınmayacağı açıklandı.

Spor Toto Süper Lig​'in 5. haftasında MKE Ankaragücü​ ile Beşiktaş​ karşı karşıya gelmiş zorlu mücadeleyi Beşiktaş, karşılaşmayı 3-2 kazanmıştı. Maçın bitiş düdüğünün ardından ortalık karışmış bir Ankaragücü taraftarı, sahaya atlayarak Beşiktaşlı futbolculara uçan tekme atmıştı. Olaylı maçın ardından ligin ikinci yarısında tekrar karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş-Ankaragücü karşılaşması için İl Güvenlik Kurulu'ndan yeni bir karar açıklandı.

 

DEPLASMAN KOLTUKLARI BEŞİKTAŞ TARAFTARLARINA VERİLECEK

Beşiktaş, İl Güvenlik Kurulu kararı gereği Ankaragücü taraftarların alınmayacağını açıkladı. Siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklamada, "Ankaragücü karşılaşmasında misafir tribünü rakip takım taraftarı için satışa kapalı olup misafir tribünü koltukları Beşiktaş taraftarı için satışa sunulacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

İSTİFA SLOGANLARI YASAK GETİRDİ

Öte yandan Süper Lig'de Fenerbahçe-Konyaspor ve Beşiktaş-Antalya karşılaşmalarında tribünler 'Hükümet istifa' sloganları atmıştı. Taraftarların sloganlarının ardından başta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olmak üzere tribünler hedef alınmıştı. Bahçeli, maçların seyircisiz oynanmasını talep etmişti. Kayserispor karşılaşmasında Fenerbahçe taraftarının stada alınmayacağı açıklanmıştı.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...