Tgrt Haber

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat genç yıldız için harekete geçti: "Oğlumuzu geri verin"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Türkiye Gazetesi
08 Aralık 2023 10:22 - Güncelleme : 08 Aralık 2023 10:56
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat genç yıldız için harekete geçti: "Oğlumuzu geri verin"

Portekiz ekibi Braga’da hisseleri bulunan PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi ile görüşen Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, altyapıdan yetişen oyuncularını resmen geri istedi. İşte detaylar...

Seçimde rakibi Serdal Adalı'ya fark atarak kazanan Beşiktaş​ Başkanı Hasan Arat​ transferde de ses getirecek hamleler yapacak.

Efsaneler Samet Aybaba​ ve Feyyaz Uçar’ı Rıza Çalımbay’la buluşturan Arat, öze dönüş projesi kapsamında attığı adımlara bir yenisini daha ekledi.

SERDAR SAATÇI​ SÜRPRİZİ! RESMEN İSTEDİ

Kara Kartal'ın yeni patronu, Beşiktaş’ın altyapısından yetişen ve geçen sezon sürpriz bir şekilde Braga’nın yolunu tutan Serdar Saatçı için harekete geçti. Paris’te PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi ile görüşen Arat, 20 yaşındaki stoperi resmen istedi.

HASAN  ARAT: "OĞLUMUZU GERİ VERİN"

Katarlı Nasser Al-Khelaifi’nin, Braga’da hisseleri bulunması sebebiyle böyle bir girişimde bulunan Hasan Arat’ın görüşmede Serdar Saatçı için “Our son”(Oğlumuz) ifadesini kullandığı ve Beşiktaş Akademisi’nden çıkan genç oyuncuyu Beşiktaş’a geri kazandırmak için ricada bulunduğu ifade edildi.

SERDAR DÖNMEK İSTİYOR

Bu istek üzerine Nasser Al-Khelaifi, Braga cephesiyle görüşmede bulunacağının ve elinden geleni yapacağının sözünü verdi.

Serdar Saatçı’nın da Beşiktaş’a geri dönmeyi çok istediği belirtildi.

DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Serdar Saatçı bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Braga’nın ligdeki altı maçına ilk 11’de başlayan 20 yaşındaki stoper, 2-1 kaybedilen Real Madrid maçında da 90 dakika görev yapmış ve performansıyla beğeni toplamıştı.

Saatçı, 2021’de 13 eksikle gidilen ve 2-0 kaybedilen Şampiyonlar Ligi’ndeki Ajax maçına da ilk 11’de başlamış ve başarılı bir maç çıkarmıştı.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Turhan yilmaz 8 Aralık 2023 22:00

Antalyaspor'da Ege diye bir çocuk var onu baksınlar Beşiktaş'ta

Sonraki Haber Yükleniyor...