Tgrt Haber

Son dakika! Beşiktaş, Dele Alli'yi KAP'a bildirdi

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
25 Ağustos 2022 19:13 - Güncelleme : 25 Ağustos 2022 22:37
Son dakika! Beşiktaş, Dele Alli'yi KAP'a bildirdi

Son dakika transfer haberi: Beşiktaş Kulübü, Everton'da forma giyen 26 yaşındaki İngiliz futbolcu Dele Alli'nin transferini KAP'a bildirdi. Yıldız futbolcunun maliyeti belli oldu.

Beşiktaş, Kerem Atakan Kesgin'in ardından orta sahaya bir transfer daha yaptı. Siyah- beyazlılar, dünyaca ünlü yıldız futbolcu Dele Alli'yi Everton’dan sezon sonu kadar kiraladı. Tüm şartlarda anlaşma sağlanan ve dün gece İstanbul’a gelen İngiliz futbolcu, sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı attı.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1562842185623515136

DELE ALLI KAP'A BİLDİRİLDİ

Beşiktaş Kulübü, Everton'da forma giyen 26 yaşındaki İngiliz futbolcu Dele Alli'nin transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu. Siyah-beyazlı kulüpten KAP'a yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcu Bamidele Jermaine Alli'nin geçici transferi konusunda kendisi ve kulübü Everton FC ile görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

37 kez İngiltere Milli Takım formasını giyen 26 yaşındaki Dele Alli’nin transferi için Beşiktaş, Everton'a herhangi bir ücret ödemeyecek.

https://twitter.com/Besiktas/status/1562817927799132162

MALİYETİ BELLİ OLDU!

Beşiktaş Futbol AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Bamidele Jermaine Alli'nin geçici transferi konusunda kulübü ve kendisi ile 25.08.2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 2022-2023 sezonunun sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır." denildi.

Açıklamada Everton Kulübüne kiralama bedeli ödenmeyeceği belirtilerek, "Sezon sonuna kadar kullanılmak koşulu ile oyuncunun satın alma opsiyonu şirketimizde bulunmaktadır. Oyuncuya 2022-2023 sezonu için net 2 milyon 200 bin avro garanti ücrete ek olarak, aldığı süre ve müsabaka türüne göre maç başına azami net 10 bin avro maç başı ücreti ödenecektir." ifadelerine yer verildi.

Orta sahada görev yapan 26 yaşındaki futbolcu, kulüp kariyerinde MK Dons, Tottenham ve Everton'da oynadı. Dele Alli, 37 kez İngiltere Milli Takımı'nda forma giydi.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1562844405148463107

DELE ALLİ: ÇOK HEYECANLIYIM

Beşiktaş'ın Everton'dan kiraladığı İngiliz futbolcu Dele Alli, yeni bir başlangıç yapmanın heyecanını yaşadığını söyledi.

İngiliz futbolcu, siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Beşiktaş'a transfer olmanın mutluğunu yaşadığını belirterek, "İlk kez İngiltere dışında futbol oynayacağım. Dürüst olmak gerekirse geldiğim andan itibaren harika duygular hissediyorum. Buradaki tutkuyu gezip gördüğüm her yerde hissedebiliyorum. Muhteşem bir şey bu. Bir an önce çalışmalara başlayacağım için çok heyecanlıyım. Benim için yeni bir meydan okuma olacak, bunun için sabırsızlanıyorum." diye konuştu.

Dele Alli, transferinden önce hem İngiltere'de hem de Türkiye'de futbol oynamış isimlerle görüştüğünü anlatarak, "Teknik direktörümüz Valerien Ismael ile de görüştüm. Bu zamana kadar hep olumlu izlenimler aldım. Burada olmaktan mutluyum. Taraftarların, ben gelir gelmez göstermiş oldukları enerji de oldukça etkileyiciydi." ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı takımda 11 numaralı formayı giyeceğini vurgulayan Dele Alli, "Daha önce farklı numaralarla oynadım. Bakalım 11 numara neler getirecek. Aslında benim ilk tercihim 10, diğeri 20’ydi. Üçüncüsü de şu anki gibi 11." değerlendirmesinde bulundu,

Kendisine gösterdikleri ilgiden dolayı siyah-beyazlı taraftarlara teşekkür eden İngiliz futbolcu, "Onlara, bu desteğin karşılığını antrenmanlarda çok çalışıp sahada her dakika savaşarak vereceğim. Umarım onları mutlu edebilirim ve birlikte başarılara ulaşabiliriz." şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...