Tgrt Haber

Beşiktaş, Gedson Fernandes'in sözleşmesini uzattı: İşte yeni maaşı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
12 Eylül 2023 13:25 - Güncelleme : 12 Eylül 2023 13:34
Beşiktaş, Gedson Fernandes'in sözleşmesini uzattı: İşte yeni maaşı

Beşiktaş, Galatasaray'ın elinden kaparak Portekiz ekibi Benfica'dan kadrosuna kattığı 24 yaşındaki Gedson Fernandes'in ücretine zam yaparak sözleşmesini uzattı. İşte detaylar...

Süper Lig​'in 5. haftasında Trabzonspor'a konuk olacak Beşiktaş​, maç için hazırlıklarını sürdürürken iç transferde bir oyuncuyla daha anlaşmaya vardı.

GEDSON'UN SÖZLEŞMESİ UZATILDI

Temmuz ayında iç transferde Mert Günok ile sözleşme yenileyen siyah-beyazlılar, Gedson Fernandes​ ile de sözleşme uzattı.

Habertürk'te yer alan habere göre; Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi 2026 yılında bitecek olan Portekizli orta sahanın mukavelesini revize ederek 1 yıl daha uzatma kararı aldı.

MAAŞINA ZAM YAPILDI

Yeni anlaşmaya göre Gedson Fernandes'in 1.2 milyon Euro olan yıllık ücreti, 500 bin Euro zam yapılarak 1.7 milyon Euro'ya yükseltildi.

45 MAÇTA 4 GOL-9 ASİST

Beşiktaş'ın geçen sezon 6 milyon Euro'ya Benfica'dan bonservisini aldığı 24 yaşındaki yıldız futbolcu, siyah-beyazlı takımla toplam 45 maçta 4 gol, 9 asistlik performans sergiledi.

Güncel piyasa değeri 12 milyon Euro olarak gösterilen Gedson'un ileride başka bir kulübe kiralanması ya da satılması durumunda elde edilecek gelir, yapılan anlaşmaya göre Beşiktaş ve Benfica arasında yarı yarıya paylaşılacak.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...