Tgrt Haber

Beşiktaş Halil Umut Meler'e saldırıyı kınadı, Josef de Souza’nın sözleri hatırlatıldı

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
11 Aralık 2023 23:36 - Güncelleme : 11 Aralık 2023 23:44
Beşiktaş Halil Umut Meler'e saldırıyı kınadı, Josef de Souza’nın sözleri hatırlatıldı

Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Çaykur Rizespor maçından sonra hakem Halil Umut Meler'e sahanın içinde saldırdı. Olay sonrası futbolcu Josef de Souza’nın sözleri gündeme geldi.

MKE Ankaragücü​ Kulübü Başkanı Faruk Koca​, 1-1 sona eren Çaykur Rizespor​ maçı sonrası hakem Halil Umut Meler​'e yumrukla saldırdı. Saldırıyla yere düşen Meler'in etrafını güvenlik güçleri sardı.

Adalet Bakanı​ Yılmaz Tunç, Halil Umut Meler’e yönelik saldırıyı gerçekleştirenler hakkında gerekli adli soruşturmanın başlatıldığını söyledi. Saldırı sonrası birçok futbolcu ve kulüp olayı kınadı. Beşiktaş ise sosyal medyadan Josef De Souza’nın sözlerini gündeme getirerek saldırıyı kınadı.

Beşiktaş Halil Umut Meler'e saldırıyı kınadı, Josef de Souza’nın sözleri hatırlatıldı

Beşiktaş'ta oynadığı dönemde Josef De Souza, MKE Ankaragücü ile oynanan maçtan sonra çıkan olayda takım arkadaşına saldıran taraftara müdahale ettiği gerekçesiyle kırmızı kart görmüş ve TFF söz konusu kartın iptali için yapılan başvuruyu kabul etmemişti. Bunun üzerine Souza yaptığı paylaşımda şunları söylemişti:

"BENİ HATIRLAYACAKSINIZ"

''Bir oyuncuyu öldürdükleri gün veya en sevdiği şeyi yapmasını engelleyerek sakat bıraktıkları gün, ya da bir hakeme saldırdıkları gün beni hatırlayacaksınız.''
 
Bugün yine bir Ankaragücü maçı ve maç sonu sarı lacivertlilerin Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'i yumrukladı. Olayın ardından Souza'nın sözleri gündeme bomba gibi düştü.

https://twitter.com/Besiktas/status/1734308790420259319

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...