Tgrt Haber

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'den Mourinho sözleri! 'Paramız var, maliyetin mantığı yok'

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com.tr
10 Haziran 2024 22:16 - Güncelleme : 10 Haziran 2024 22:20
Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'den Mourinho sözleri! 'Paramız var, maliyetin mantığı yok'

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel kulüp hakkında transfer gündemi ve teknik direktör tercihi konuları için açıklamalarda bulundu. Hüseyin Yücel, Jose Mourinho ile yaşadıkları süreci de anlattı.

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

A Spor'da yaptığı konuşmada Hüseyin Yücel, Jose Mourinho ile olan görüşmelerinin perde arkasını anlattı. 

"PARASI OLMADIĞI İÇİN DEĞİL MALİYETİN MANTIĞI YOK"

Beşiktaş İkinci Başkanı açıklamasında; "Jose Mourinho süreci yılan hikayesine döndü. Jose Mourinho ile görüşme gerçekleştirdik, akabinde teklifte bulunduk. Bulunduğumuz teklifin 3-4 katı teklif geldiği için kabul etmek durumunda kaldı diye düşünüyorum. Beşiktaş, o maliyetlere çıkamazdı. Parası olmadığı için değil, maliyetin mantığı olmadığından dolayı." dedi. 

Hüseyin Yücel'den Mourinho sözleri:

"VAN BRONCKHORST İÇİN KISMET BUGÜNEYMİŞ"

Hüseyin Yücel sözlerinin devamında; "Giovanni van Bronckhorst ile ocak ayında da görüşmüştük. Gayet iyi neticeler almıştık ama kısmet bugüneymiş. Yapacak bir şey yok." ifadelerini kullandı. 

Giovanni van Bronckhorst, Berghuis ve Tavernier'i Beşiktaş'a getirmek  istiyor! - Orta Çizgi - Beşiktaş Haberleri | Beşiktaş Transfer Haberleri

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...