Tgrt Haber

Beşiktaş, İspanyol devi Atletico Madrid ile hazırlık maçı yapacak

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
06 Nisan 2023 20:15 - Güncelleme : 06 Nisan 2023 20:29
Beşiktaş, İspanyol devi Atletico Madrid ile hazırlık maçı yapacak

Beşiktaş ile İspanyol ekibi Atletico Madrid, geliri depremzedelere gönderilmek üzere 12 Nisan'da dostluk maçı yapacak.

Beşiktaş​, ülkemizde yaşanan deprem​ felaketinin ardından bölgenin yaralarını sarmak için güzel bir harekete daha imza atmaya hazırlanıyor. Beşiktaş ile Atletico Madrid​, geliri depremzedelere gitmek üzere 12 Nisan'da dostluk maçı yapacak.

MAÇIN GELİRİ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANACAK

İspanyol devi Atletico Madrid'in sahibi ve CEO'su Miguel Ángel Gil Marín, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Ferit Şahenk'i arayarak iş birliği yaptı. Yapılan görüşmelerin ardından iki kulüp arasında dostluk maçı yapılmasına ve yapılan maçın gelirinin de depremzedelere bağışlanması kararına varıldı.

MAÇ VODAFONE PARK​'TA OYNANACAK

Yaşanan gelişmeler sonrası TFF ile de temasa geçildi. "Together for Türkiye​", yani "Türkiye için hep birlikte" maçı, Vodafone Park'ta oynanacak. Beşiktaş Atletico Madrid maçı, 12 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'da NTV ve Star'dan canlı yayınlanacak.

"TÜRK HALKI İÇİN NE YAPABİLİRİZ?"

Atletico Madrid, depremzedeler için yardım elini uzatıyor. İspanyol devi, 6 Şubat'taki afetin ardından harekete geçti.

Kulübün sahibi ve CEO'su Miguel Ángel Gil Marín, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Ferit Şahenk'i arayarak üzüntülerini dile getirdi. Avrupanın diğer ucundan gelen telefonda, "Türk halkı için biz ne yapabiliriz?" sorusu soruldu.

Görüşmelerin ardından tüm geliri deprem bölgesine aktarılmak üzere, dostluk maçı oynanmasına karar verildi.

Kaynak: Ajansspor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...