Tgrt Haber

Beşiktaş Lascott'ta mutlu sona yakın

02 Haziran 2014 18:12
Beşiktaş Lascott'ta mutlu sona yakın

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Slaven Bilic'in ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği Lescott'ta mutlu sona ulaşmak üzere.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, sağ gösterip sol vurmaya hazırlanıyor. Chelsea forması giyen Demba Ba ve Romelu Lukaku için Londra temsilcisi ile görüşmeler yapan siyah-beyazlı yönetim, asıl sürprizini ise Joleon Lescott ile yapmaya hazırlanıyor. Bonservisi elinde olan ve Manchester City'den kesin olarak ayrılacak olan Lescott için menajeri James Featherstone ile prensip anlaşmasına varan siyah-beyazlı yönetimin 'imza parası' sorununu tam olarak çözmesinin ardından bu transferi KAP'a bildireceği belirtildi. 32 yaşındaki Lescott ile 2 yıllık prensip anlaşmasına varan Beşiktaş, son anda büyük bir sürpriz olmazsa İngiliz stopere 2.5 milyon avro ve maç başına da 15 bin avroluk bir rakam ödeyecek.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...