Tgrt Haber

Beşiktaş, yeni transferini resmen duyurdu! Milot Rashica İstanbul'da

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber | İHA
15 Ağustos 2023 23:05 - Güncelleme : 16 Ağustos 2023 09:14

Beşiktaş, İngiltere Championship’te Norwich City forması giyen Milot Rashica’nın transferi için görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Geçtiğimiz sezon Galatasaray ile şampiyonluk yaşayan Kosovalı futbolcu İstanbul'a geldi. İşte detaylar...

Beşiktaş​, geçen sezon Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen ve sarı-kırmızılıların bu sezon için de kadrosunda düşündüğü Milot Rashica’nın transferi için KAP açıklamasında bulundu.

Siyah-beyazlılardan KAP’a yapılan açıklamada,“Profesyonel futbolcu Milot Rashica​'nın transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Norwich City FC ile görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadeleri kullanıldı.

5 MİLYON EURO ÖDENECEK

Yeni sezon kadro yapılanması kapsamında çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Kosovalı oyuncu Milot Rashica'nın transferi için kendisi ve kulübü Norwich City ile prensip anlaşmasına vardı.

Siyah-beyazlılar, orta saha oyuncusuyla 5 milyon Euro + bonuslar karşılığında 4 yıllık anlaşmaya vardı.

2022-2023 sezonunda Süper Lig'de Galatasaray​ forması giyen Rashica, 26'sı lig, 4'ü Türkiye Kupası olmak üzere 30 maçta görev aldı ve 6 gollük katkı sağladı.

MİLOT RASHİCA İSTANBUL'DA

Siyah-beyazlılar, Rashica’yı İstanbul’a getirdi. 27 yaşındaki futbolcu, İngiltere’den özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne geldi. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Milot Rashica, mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.

Kosovalı futbolcuyu, Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ karşıladı. Siyah-beyazlı taraftarlar da Rashica'ya tezahüratlarda bulundu.

Milot Rashica sağlık kontrolünden geçtikten sonra siyah-beyazlılar ile sözleşme imzalayacak.

Kaynak: TGRT Haber | İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...