Tgrt Haber

Beşiktaş, Talisca ve Sergio Ramos'u transfer edecek mi? Kulüpten resmi açıklama

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İHA
22 Ağustos 2023 06:07 - Güncelleme : 22 Ağustos 2023 06:18
Beşiktaş, Talisca ve Sergio Ramos'u transfer edecek mi? Kulüpten resmi açıklama

Beşiktaş, taraftarın transferlerini sabırsızlıkla beklediği Talisca ve Sergio Ramos ile yapılan görüşmelere ilişkin açıklama yayımladı. İşte detaylar...

Transfer​ çalışmalarını sürdüren Beşiktaş​, taraftarın çok istediği takımın Brezilyalı eski futbolcularından Anderson Talisca​ ile dünyaca ünlü İspanyol stoper Sergio Ramos​ ile yapılan görüşmelerin maddi anlaşmazlıklar nedeniyle olumsuz sonuçlandığını duyurdu.

"TEMAS KURULDU ANCAK..."

Siyah beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Her kulübün, her başkanın ve her teknik adamın kadrosunda görmek isteyeceği, kaliteleriyle dünya Futbol​ piyasasında önemli bir yere sahip başarılı futbolcular Anderson Talisca ile Sergio Ramos, Kulübümüzün de transfer gündeminde yer almışlardır.

Bu doğrultuda; gerek Anderson Talisca ve kulübüyle gerekse de bonservisi elinde bulunan Sergio Ramos’la temas kurulmuş; Kulübümüzün menfaatleri gözetilerek yürütülen görüşmeler, maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle sona erdirilmiştir.

Kamuoyunun ve taraftarlarımızın bilgilerine saygılarımızla sunarız."

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...