Tgrt Haber

Beşiktaş: “Taraftarlarımıza Konya’da uygulanan şiddet kabul edilemez”

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
01 Ekim 2023 21:19 - Güncelleme : 01 Ekim 2023 21:21
Beşiktaş: “Taraftarlarımıza Konya’da uygulanan şiddet kabul edilemez”

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş’ın Konyaspor’a konuk olduğu karşılaşmanın başında emniyet güçleri ve Beşiktaş taraftarları arasında yaşanan gerilimle ilgili siyah-beyazlı camiadan açıklama geldi. “Taraftarlarımıza Konya’da Uygulanan Şiddet Kabul Edilemez” başlığıyla yayımlanan açıklamada, “Devletine, milletine, polisine, askerine her zaman sahip çıkan ve sahip çıkmaya devam edecek olan Beşiktaş taraftarları, silah çekilecek bir taraftar değildir” ifadesine yer verildi.

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş​, deplasmanda Konyaspor’u 2-0 mağlup etti.

Maç öncesinde stadyum girişinde Beşiktaşlı taraftarlar ile emniyet güçleri arasında gerginlik yaşandı. Beşiktaş Yönetimi, kulübün resmi sitesi üzerinden olaylara ilişkin açıklama yayımladı.

Beşiktaş’ın açıklaması şöyle:

"Milletçe birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde tek amacı Tümosan Konyaspor​ karşılaşmasında Futbol A Takımımıza destek vermek olan taraftarlarımıza stadyum girişinde bir polis​ memuru tarafından silah çekilmesi ve şiddet uygulanması kabul edilemez. Devletine, milletine, polisine, askerine her zaman sahip çıkan ve sahip çıkmaya devam edecek olan Beşiktaş taraftarları, silah çekilecek bir taraftar​ değildir. Emniyet güçlerinden bu konuda daha hassas ve anlayışlı olmalarını bekliyoruz ve bu olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.

Unutulmasın ki başta ülkemiz olmak üzere dünyanın her noktasında taraftarımızın yanındayız. Olaylardan etkilenen taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.”

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...