Tgrt Haber

Beşiktaş teknik direktör kararını resmen açıkladı!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
10 Ekim 2023 20:35 - Güncelleme : 10 Ekim 2023 20:40
Beşiktaş teknik direktör kararını resmen açıkladı!

Şenol Güneş'in istifasının ardından Burak Yılmaz ile yola devam eden Beşiktaş, teknik direktör kararını resmen açıkladı. Siyah-beyazlılar, seçimli Olağanüstü Genel Kurul'a dek takımı Burak Yılmaz'ın yöneteceğini duyurdu.

Üst üste alınan kötü sonuçların ardından Lugano mağlubiyetiyle teknik direktör Şenol Güneş​'in istifasını vermesinin ardından Beşiktaş; Güneş'in yardımcısı Burak Yılmaz​ yönetiminde İstanbulspor​ maçına çıktı.

İstanbulspor'u Burak Yılmaz yönetiminde sahasında 2-0 deviren siyah-beyazlılar, milli aradan sonra oynanacak olan Galatasaray derbisi öncesi teknik direktör için kararını verdi.

Beşiktaş​, tarihi henüz açıklanmayan seçimli Olağanüstü Genel Kurul'a kadar takımı Burak Yılmaz'ın yöneteceğini duyurdu.

Siyah-beyazlıların resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle: 

"Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'in görevinden ayrılmasının ardından geçen süreçte Takımımızın Teknik Sorumluluğunu üstlenen Yardımcı Antrenörümüz Burak Yılmaz'ın bugün Başkanımız Ahmet Nur Çebi​ ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a kadar görevine Futbol A Takımımızın Teknik Sorumlusu olarak devam etmesine karar verilmiştir."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...