Tgrt Haber

Beşiktaş 'Cenk Tosun ile devam' dedi! 2+1 yıllık anlaşma

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: A Spor
19 May 2023 12:43 - Güncelleme : 19 May 2023 12:54
Beşiktaş 'Cenk Tosun ile devam' dedi! 2+1 yıllık anlaşma

Beşiktaş, Cenk Tosun ile 2+1 yıllık yeni sözleşme için büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Son detayların kısa sürede tamamlanmasıyla birlikte tecrübeli golcü yeni sözleşmesine imza atacak.

Beşiktaş​ iç tranfser çalışmaları kapsamında önemli bir eşiği daha geride bırakmak üzere. Siyah-Beyazlı yönetim, tecrübeli golcüsü Cenk Tosun​ ile 2+1 yıllık yeni sözleşme için prensip anlaşması sağladı.

A Spor'un haberine göre, yönetim 31 yaşındaki golcüyle sözleşme detaylarını görüşmek için son bir görüşme daha gerçekleştirecek ve ardından Cenk Tosun yeni mukaveleye imza atacak. Cenk Tosun'un kazanacağı net ücret henüz netleşmedi.

20 GOLE DOĞRUDAN KATKI

Beşiktaş formayla bu sezon 31 resmi maçta sahaya çıkan Cenk Tosun, yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süre sahalenrdan uzak kalmasına rağmen 16 gol ve 4 asistlik performansıyla takımına büyük katkı sağladı.

 

 

 

 

 

 

Kaynak: A Spor
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...