Tgrt Haber

Beşiktaş tribünlerinden Burak Yılmaz'a tepki, Sergen Yalçın'a destek!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
09 Kasım 2023 22:25 - Güncelleme : 09 Kasım 2023 22:34
Beşiktaş tribünlerinden Burak Yılmaz'a tepki, Sergen Yalçın'a destek!

Beşiktaş'ın Bodo Glimt'i konuk ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi karşılaşması öncesinde Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, taraftardan tepki görürken tribünlerden Sergen Yalçın sesleri yükseldi.

Beşiktaş​'ın Bodo Glimt​'i konuk ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi​ karşılaşması öncesinde Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz​, taraftardan tepki gördü.

Siyah-beyazlı taraftarlar, takımların ısınma hareketlerini gerçekleştirdiği sırada 'Burak Yılmaz'ı istemiyoruz' şeklinde bir süre tempo tuttu.

TEPKİLER GOLDEN SONRA ARTARAK DEVAM ETTİ

38. dakikada Bodo Glimt, Moumbagna'nın golüyle 1-0 öne geçmesiyle tribünlerden Burak Yılmaz'a tepki sesleri daha yükseldi. Taraftarlar, "Burası Beşiktaş, herkes kendine gelsin" diye bağırırken; Burak Yılmaz'a tepki gösterdi. Ayrıca oyuncular da ıslıklarla protesto edildi.

SERGEN YALÇIN​ SESLERİ YÜKSELDİ!

Beşiktaş taraftarları tepkilerin ardından Sergen Yalçın'a yönelik tezahüratlarda bulundu.

Sergen Yalçın, Beşiktaş ile şampiyonluk yaşamış ve sezonu çifte kupayla kapatmıştı. Bir sonraki sezon gelen başarız sonuçların ardından yollar ayrılmıştı.

Tecrübeli hoca şu an herhangi bir takım çalıştırmıyor.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...