Tgrt Haber

Beşiktaş vazgeçti, Fenerbahçe'ye gelebilir

17 May 2014 17:32
Beşiktaş vazgeçti, Fenerbahçe'ye gelebilir

Beşiktaş'ın Futbol Dış Transferler Sorumlusu olan ve Diego transferini menajer babası engelledi. Diego'nun menajer babası transferden sorumlu Beşiktaş yöneticilerini arayarak ilginç açıklamalarda bulundu. Bunun üzerine yöneticiler Diego transferini askıya aldıklarını açıkladılar.

Siyah beyazlı kulübün yönetimini telefonla arayan Diego'nun aynı anda menajerliğini de yapan babası "Türkiye'den Fenerbahçe'den yıllık 5 milyon Euro transfer teklifi aldık. Siz bu parayı arttırırsanız sizinle önce görüştüğümüz için tercih hakkımızı kullanırız" yorumu yaptı. Bunun üzerine Beşiktaş yönetimi "Fenerbahçe bizim ezeli rakibimiz ama dostumuz. İki kulüp arasında pazarlık kızıştırarak fiyat arttırıyorsunuz. Bu nedenle bizim için önce dürüstlük gelir. Biz ağzımızdan çıkan rakamı belirledik. Önce kabul ettiler sonra bizi pazarlık içine sokmak istediler" ifadesini kullandı. Bu arada yönetici Erdal Torunoğulları, Diego transferinin tamamen gündemlerinden düştüğünü açıkladı.
 
"DAYANILMAZ NOKTAYA GELEN İSTEKLER TRANSFERİ BİTİRDİ"
 
Torunoğulları "Diego istediğimiz ve görüştüğümüz bir futbolcuydu, fakat menajerliğini yürüten babasının inanılmaz ve artık dayanılmaz noktaya gelen istekleri karşısında bu transferi yapmaktan vazgeçtik. Babası her gün yeni bir istek ile yeni bir teklif ile geliyor. Maalesef Brezilyalı futbolcuların babası olsun, abisi olsun transfer görüşmelerinde çok çok büyük zorluklar çıkartıyorlar. Diego'nun babası da bunu yaptı. Bizde bu transferden vazgeçtik. " dedi.
 
VAN DER VAART GÜNDEMDE
 
Diego'dan vazgeçmelerinden sonra listede olan diğer bir futbolcu ile görüşmelere başladıklarını büyük bir mesafe kat ettiklerini söyleyen Torunoğulları "Beşiktaş taraftarının bağrına basacağı ve kesinlikle çok seveceği bir futbolcu ile görüşmelerimizde büyük mesafe kat ettik. Büyük ihtimalle Van Der Vaart ile temastayız. Bittiği zaman açıklayacağız ve taraftarlarımızın mutlaka beğeneceği bir isim" şeklinde konuştu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...