Tgrt Haber

Beşiktaş, Yakup Arda Kılıç ile profesyonel sözleşme imzaladı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
02 Kasım 2023 16:46 - Güncelleme : 02 Kasım 2023 16:50
Beşiktaş, Yakup Arda Kılıç ile profesyonel sözleşme imzaladı

Son dakika spor haberi: Beşiktaş, genç yıldız adayı Yakup Arda Kılıç ile profesyonel sözleşme imzalandığını açıkladı. İşte detaylar...

Beşiktaş, altyapısında forma giyen 18 yaşındaki Yakup Arda Kılıç ile profesyonel sözleşme imzaladı. Genç forvet ile 4 yıllık anlaşma sağlandı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "2015 yılından bu yana gelişimini Beşiktaş Futbol​ Akademisi’nde sürdüren, UEFA Konferans Ligi’nde Bodo/Glimt ile deplasmanda oynadığımız müsabakanın kadrosunda yer alan ve Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Gaziantep FK ile oynadığımız maçta ilk kez A takımımızın formasını giyen genç futbolcumuz Yakup Arda Kılıç ile 2026-27 sezonu sonuna kadar profesyonel sözleşme imzalanmıştır.

Beşiktaşımıza uzun yıllar boyunca önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Yakup Arda Kılıç’a başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız." denildi.

https://twitter.com/Besiktas/status/1720069918367055945

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...