Tgrt Haber

Beşiktaş'a Aboubakar piyangosu! Ruslar kesenin ağzını açtı

22 Aralık 2023 13:45 - Güncelleme : 22 Aralık 2023 13:52
Beşiktaş'a Aboubakar piyangosu! Ruslar kesenin ağzını açtı

Süper Lig'de bu sezon beklentilerin altında kalan Beşiktaş'ta yeni yönetim 5 futbolcuyu kadro dışı bırakmıştı. Bu isimler arasında yer alan Kamerunlu yıldız golcü Vincent Aboubakar ile ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de bu sezona Şenol Güneş​ ile başlayan Beşiktaş​, yaz transfer döneminde yapılan ve yapılmayan hamleler nedeniyle büyük eleştiri almıştı. Güneş'in ayrılığının ardından Burak Yılmaz​ takımın başına gelmiş ancak başarısız sonuçlar sürünce Rıza Çalımbay​ ile yola devam edilmişti.

Siyah-beyazlılar, Alanyaspor'a 3-1 kaybedilen maçın ardından tecrübeli hocayla da yollarını ayırdı.

5 OYUNCU KADRO DIŞI KALDI

Beşiktaş Futbol Takımı'nda göreve gelen yönetimin ilk yaptığı işlerden biri Vincent Aboubakar​, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın kadro dışı bırakılması olmuştu.

ABOUBAKAR: "DİSİPLİN DIŞI DAVRANIŞIM OLMADI"

Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı isimlerden Vincent Aboubakar, saç ektirdiği için son maçlarda oynamadığına yönelik iddiaları yalanladı.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yayımlayan golcü oyuncu, bu sezon saçlarıyla ilgili herhangi bir işlem yaptırmadığını belirterek, "Bu saçma iddialara artık son verelim. Geçen sezon bittikten sonra, bu sezon başlamadan önce saçlarıma işlem yaptırdım. Kulüpteki hiç kimseyle bu sezon hiçbir tartışmam veya disiplin dışı davranışım olmadı. Bu sezon şimdiye kadar 11 gol attım, 3 asist yaptım. Geçen sezonun ikinci yarısında 13 gol attım. Kontratlı olduğum her dakika boyunca tüm eforumu ve konsantrasyonumu verdim. Kulüp durumu yeniden değerlendirdi ve bana dönüşüm için e-mail gönderdi. Lütfen hukuki süreç doğuracak bu yalan iddiaları bırakın ve işimi yapayım."ifadelerini kullandı.

RUS EKİBİNDEN DEV TEKLİF

ActuCameroun'un haberine göre; Spartak Moskova, hücum hattını güçlendirebilmek için Vincent Aboubakar ile ilgileniyor.

Rus ekibi, Abobuakar için tam 10 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Yıldız golcü için devre arasında teklif yapılması bekleniyor.

Henüz affedilmeyen Aboubakar'ın Beşiktaş'tan devre arasında ayrılması bekleniyor. Golcü oyuncunun 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Sabah

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...